Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję! Spróbuj zmniejszyć długość ściegu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Długość ściegu między0 a 1, szerokość 5, u mnie szyje pięknie na modelu białym B1 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny dziękuję bardzo!! Co ja bym bez Was zrobiła. Mam te ściegi. Przyznam Wam się do czegoś, ale tak po cichutku. Maszyna przyszła, wyjęłam ją podłączyłam pedał i co... nie szyje. Próbuję, poprawiam wtyczkę i nic, no to dzwonię do serwisu i pytam się czy maszyna ma jakąś blokadę. Pan mi się pyta ,, a włącznik Pani włączyła?,,
![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gosia- ja mialam to samo!!!!!
Tyle, ze obyło się bez dzwonienia do serwisu. Podszedł ojciec i włączył przycisk... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kocham szybkie kobiety i piękne samochody!!!!
G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tam, oj tam ![]() To wszystko wina przywiazania do starego Łucznika. Tez wczesniej przed Silwerką szyłam na tej maszynie, a ona jak wiadomo - nie ma takiego przycisku. Tam się po prostu ,,siada" i szyje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za wyrozumiałość, Tobie Zibiasz widzę zabrakło słów na moją głupotę
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
oj nie traktuj tego w taki sposób! To nie głupota, tylko chwilowa "pomroczność jasna"! Każdemu z nas się przydarzyła i stąd moje rozbawienie. Miałem jeszcze lepsze wpadki! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stały Bywalec
|
|
Też szyję na Silverce i najbardziej podoba mi się ścieg S1 "G". Super wygląda szczególnie kontrastową do materiału nicią ![]() To może ja tak odbiegając od tematu pochwalę się moją "błyskotliwością" ;D Kiedyś prowadziłam auto w czasie ulewnego deszczu, nic nie widziałam przez szybę, włączyłam nawet nadmuch... w ostateczności otworzyłam boczną szybkę żeby cokolwiek widzieć. Dopiero po chwili zorientowałam się że przecież nie włączyłam wycieraczek.... ;D Sama się z siebie śmiałam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.