Świeżynek
![]() |
|
Podczytuję Was od kilku dni i postanowiłam się w końcu przywitać
![]() Jestem Karola, mieszkam w okolicach 3miasta, jestem mamą i zamarzyło mi się szycie kocyków, poduszek, zabawek czy sukienek dla mojej córci (a od marca i dla syna coś wymyślę). Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką maszyny, z której chciałabym zrobić jak największy użytek, więc podczytuję, kombinuję i w wolnych chwilach szyję co popadnie ![]() Popełniłam "już" poszewkę na poduszkę, igielnik, a ostatnio nawet zabawkowe statki z wypełnieniem ![]() ![]() Dzięki Wam, coraz bardziej się wkręcam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj nasza nowa koleżanko! Napisz jaką masz maszynę? Wstaw fotki tego co do tej pory zmajstrowałaś.
Grześ ![]() ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Maszyna to Brother NV 20, jeszcze się jej uczę, bo mam ją dopiero od jakiegoś miesiąca.
A w załączeniu stateczki ![]() ![]() Następnym razem będzie lepiej - Za każdym razem to sobie powtarzam ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Hej, Noworyszko! ![]() Nie zrażaj się, że nie wychodzi, tylko ćwicz! A później znowu ćwicz, czasem się prześpij, umyj, coś przejedz i dalej ćwicz! Innej drogi nie ma... ![]() I pokazuj. W miarę naszych możliwości będziemy podpowiadać, co idzie nie tak. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|