Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak jak w temacie witam Was serdecznie. Miałam już przyjemność wielokrotnie korzystać z waszych krawieckich rad ( za pomocą google często tutaj trafiałam). Zawsze rady te były pomocne i rzeczowe za co bardzo dziękuję
![]() Teraz postanowiłam się przedstawić i dołączyć do Waszego grona. Jestem Monika, już w przedszkolu miałam swoją maszynę taką ręczną (kręciło się kółeczkiem, a ona szyła pojedynczym ściegiem). Szyłam na niej ubranka dla lalek. Po latach myślę, że mama kupiła mi ją dla świętego spokoju bo chciałam usilnie jej pomagać w szyciu na Łuczniku... chyba około 11 roku życia zaczęłam skracać spodnie i zmieniać ich krój. Po latach mój chłopak spytał mnie czy nie umiałabym uszyć pokrowca na śpiwór...zaprojektowałam, uszyłam i od tego się zaczęło ![]() Do dzisiaj szyję na maszynie mamy jest to niezniszczalny i odpukać niezawodny Łucznik 884. W przyszłości marzę o BERNINIE Bernette MILAN 8 (lub wcześniejszej E92c)-taka maszyna na całe życie, jak dla mojej mamy Łucznik- tylko ze względu na to, że chciałabym mieć maszynę cichszą od Łucznika. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy Katowice!!! ![]() ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Z koszutki,a Ty gdzie mieszkałeś ? Cieszę się że coraz więcej mężczyzn sięga po maszynę do szycia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z Centrum Sterowania Wszechświatem, czyli Witosa City - ale obecnie CSW jest przeniesione do Hamburga. ![]() ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hehe
![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Witam ![]() ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja z Wielkopolski! Dobry wieczór! ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
![]() ![]() PS. Przeglądałam wątek roksanitki i podziwiam kunszt. Rzeczy odszyte przez Ciebie są perfekcyjne ![]() PaniRudyKot bardzo lubię Wielkopolskę ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.