Wersja do druku

Świeżynek
Witam Was serdecznie (:
Jakiś czas temu sprowadziły mnie tu google, zastanawiałam się wtedy, jaką maszynę kupić.
Z krawiectwem miałam styczność ucząc się w odzieżówce, później zamarzyła mi się praca w księgowości, więc maszyna stała w szafie ...
Po latach "dojrzałam" :)- bakcyl powrócił, szyłam torebki na biżuterię na potrzeby własne i tak trafiłam tu, kupiłam Janome TXL 607 i ... hah nie ogarniam jej możliwości, trochę mnie przerasta, ale myślę, że powoli dam radę (:
Fajnie, że jesteście - prześledzę na ile się da tematy na forum, żeby się trochę odkurzyć w temacie szycia :)... Tymczasem pozdrawiam.
Stara Gwardia
Witam!
Pogromca spamerów
witaj :)
Stara Gwardia
Cześć. Czuj się jak u siebie :)
Stara Gwardia
Witaj :)
Księgowość ma dużo wspólnego z szyciem. W obu przypadkach min.dokładność to zaleta ,itp. Tylko pozornie wydaja się całkiem odlegle zainteresowania :)
Maszynę masz fajną i naprawde wielofunkcyjną .Powodzenia
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Stały Bywalec
witaj:)

--- Ostatnio edytowane 2014-02-06 16:40:11 przez Brak_Nazwy ---
Witam :D
Witam Was serdecznie (:
Jakiś czas temu sprowadziły mnie tu google, zastanawiałam się wtedy, jaką maszynę kupić.
Z krawiectwem miałam styczność ucząc się w odzieżówce, później zamarzyła mi się praca w księgowości, więc maszyna stała w szafie ...
Po latach "dojrzałam" :)- bakcyl powrócił, szyłam torebki na biżuterię na potrzeby własne i tak trafiłam tu, kupiłam Janome TXL 607 i ... hah nie ogarniam jej możliwości, trochę mnie przerasta, ale myślę, że powoli dam radę (:
Fajnie, że jesteście - prześledzę na ile się da tematy na forum, żeby się trochę odkurzyć w temacie szycia :)... Tymczasem pozdrawiam.
Witaj wśród szajbusów! :D

Zazdroszczę Ci trochę tego startu od takiej maszyny, ale z drugiej strony - gdybym miał tak wypasiony sprzęt, to pewnie bym się nie nauczył różnych "partyzanckich" sposobów...
A one się cały czas przydają! :)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Szajbusów?!
Jak ktoś ma cztery albo i pięć domowych maszyn do szycia to od razu szajbus? Zibiasz, jak możesz? To, że sama podejrzewałam u siebie chorobę psychiczną, to nie powód, żeby tak na forum, przy wszystkich, nazywać mnie samą i mnie podobnych takim mianem. Fakt, trochę pokręceni jesteśmy, ale jednocześnie jacy utalentowani! A jacy pracowici!
No dobra: witaj w świecie nieszkodliwych, pozytywnie szajbniętych maszynistów!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.