Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Na poczatku dziekuje za forum ktore nie zniecheca
![]() Pozyczylam od mamy starego Lucznika, ale niestety jego zywot sie zakonczyl. ![]() Jutro zamawiam maszyne Juki HZL-29Z, mam nadzieje ze to dobry wybor.Co sadzicie?? Maszyna jest mi potrzebna do uzytku domowego.Mam dwoje malych dzieci, wiec mysle ze sie na pewno sie przyda. Pozdrawiam i witam cieplutko. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj między nami ![]() ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stały Bywalec
|
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() Nie szyję na JUKI HZL29Z ;wydaje się być modelem na małe domowe "obróbki" ![]() Wolę maszyny cięższe ![]() ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Witaj!
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj!
Widzę, że postąpiłaś podobnie, jak ja kiedyś - najpierw kupiłem samochód, a potem zapisałem się na kurs prawa jazdy! ![]() Powodzenia! I wytrwania w zapale! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zibiaszu i jak poszlo Ci z prawo jazdy
![]() Czy ktos moglby jeszcze wypowiedziec sie na temat mojego przyszlego "samochodu" vel maszyny? |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.