Zaaklimatyzowany
![]() |
|
WItam.
Mam takie pytanko: dostalem od mamy kilka dni temu taki dodatek ozdobny do ubrań Wyglada to tak ze jest to łańcuszek (albo nawet 2 równolegle i przy kazdym koncu ma metalową spinke taki klips). Mama powiedziala ze mozna tego uzyc np przy kamizelkach zamiast guzików. Czy ktoś z was wie o czym mówię i jak się to nazywa> chcialem dokupic kilka podobnych ale za bardzo nie wiem jak szukac. Dziekuje. Jarek ________________________________________________________
www.jblaminsky.com |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zrób fotkę i wrzuć ułatwi to zadanie. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
dewizka ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapinka do bolerka.
Fides --- Ostatnio edytowane 2014-02-16 08:22:02 przez Fides --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z ciekawości sprawdziłam, ale wychodzi na to, że to tylko łańcuszek od zegarka kieszonkowego, a nie takie coś do zapinania kamizelki
![]() --- Ostatnio edytowane 2014-02-16 10:40:45 przez Gosia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łańcuszek dewizka. Zakończenie (klipsy lub inne) możesz sobie dokupić i dołączyć/dodać do łańcuszka lub już zakupić gotowy. Bywają na allegro jak i dostaniesz w sklepach min. z akcesoriami kaletniczymi lub taż z akcesoriami do biżuterii. ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak sie nie wii, jak co sie nazywo, to sie łono godo: "Wyź łono, lyź do łonego, łon to załonacy" i tyla.
G. P.S. Pozwolę sobie jednak przetłumaczyć: "Weź to, idź do niego, on to zrobi" --- Ostatnio edytowane 2014-03-21 18:39:05 przez Grześ --- ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.