Wersja do druku

Stara Gwardia
Nie dam rady zdecydowac się na kolejnośc: Al di Meola, Paco deLucia, John Maclaughin - Friday Night in San Francicso; Hair (film jest genialny pod wieloma względami, jednym z nich jest muzyka),Queen - prawie wszystkie; Deep Purple - też prawie wszystkie; Dalej nie dam rady, nie mogę się zdecydowac, za dużo tego jest.
Dodaję: Eagles - Hotel California (no oczywiście), King Crimson - In the Court Of The Crimson King, Pink Floyd - Dark Side Of The Moon, Wall (i inne, ale nie pamiętam które).

--- Ostatnio edytowane 2014-02-28 16:55:35 przez violina64 ---
Krawiec-Filozof
Moją ulubioną jest płyta gipsowo-kartonowa, stojąca za szafą, której używam do rozpinania form. :)

A z tych muzycznych to zdecydowanie "Rosensfole" Jana Garbarka. I "ossian - Księga deszczu". I Cocteau Twins - Treasure. I Dead can Dance - The serpent's egg". I King Crimson - In the Court of the Crimson King. I Pink Military - Did Animals Believe in God? I Linton Kwesi Johnson - Forcess of Victory.
I Joy Division - Closer. I The Cure - Seventeen seconds. I the Clash - album Sandinista. I Deep Forest - wszystkie. Trebunie-Tutki z Twinkle Brothers.
I co jeszcze...? Oj! Jest tego całe mnóstwo!
https://www.facebook.com/Zibiasz
Pogromca spamerów
ja przez Ciebie to kiedy boki zerwe ze smiechu

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.