62 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka genialna i idealna, dobrana do figurki i urody ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
w końcu miałam chwilkę, żeby przejrzeć wszystkie Twoje prace...
matko i córko (dosłownie córko, gdyż beżowa sukienka prezentowana przez córkę Twą będzie mi się śnić po nocach!!) co za wyobraźnia i 'wolny umysł'!!! prawdziwa artystka! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciężko powiedzieć która rzecz jest najfajniejsza. Wszystkie są boskie. Masz prześliczną córkę. Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nie będę oryginalny, powtórzę za Agaaffek - śliczna sukienka i śliczna córka - potwierdza się stara prawda, że prosty fason sukienki daje najciekawsze efekty.
Kłaniam się głęboko i Mamie za uszycie, i Córce za prezentację. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wow, piękne. Chciałabym takie naturalne, urocze modelki oglądać. A nie jakieś tam nadęte. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa uznania moje pracy, cieszy mnie to tym bardziej że wyznaję zasadę albo coś robię dobrze albo wcale, nie znoszę fuszery i miło jest jak ktoś to doceni, a teraz przedsmak tego co pokaże jak wypiorę sukienkę i na spokojnie zrobię zdjęcia w domu, bo oczywiście sukienka była szyta na wariackich papierach, bo były problemy z tkaniną i z transportem, to fotki które uchwycił obiektyw aparatu fotografa z portalu gostyn24.pl i na stronie http://elka.pl/content/view/54647/436/ , niestety tu nie mogę skopiować zdjęć więc można obejrzeć na stronie której link podałam jak ktoś ma ochotę, wyglądała jak księżniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu słów brakuje!!!PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!!!!Córka miała najpiękniejszą sukienkę na balu!!!
SUSSANO mylę,że Madzi trzeba zmienić napis ten Stara Gwardia zdecydowanie do niej nie pasuje!Przepraszam,że NOMINUJĘ tu w tym wątku....poszukam odpowiedni!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
POdpisuje sie pod kazdym slowem Trinny. A od siebie dodaje, ze brak mi slow, widac wyraznie ,ze na taki bal, to jednak mimo mody kroluje klasyka. Dluga suknia, to jest to ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Magdo jestem zachwycona! Suknia jest niesamowita, najpiękniejsza ze wszystkich! Chciałabym umieć tak szyć. I makijaż fantastycznie dopasowany do sukni ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja mama uznała, że coś ze mną nie tak, bo siedziałam przed komputerem, szczęka mi opadła a oczy wybałuszyłam do niemożliwych rozmiarów. REWELACJA ![]() ________________________________________________________
|
62 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.