62 strony: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie sukienki są śliczne Madziu masz wielki talent do szycia
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki dziewczyny, klientki są bardzo zadowolone, ale mimo wszystko serce rośnie jak się czyta tyle pochwał, przepraszam też że nie wszystkie galerie jeszcze skomentowałam, ale mam nadzieję to w końcu kiedyś nadrobić, chociaż to może być trochę trudne bo coraz więcej forumowiczek i forumowiczów chwali się swoimi pięknymi dziełami sztuki, bo przecież te nasze i indywidualne prace to małe dzieła sztuki są a nie to co seryjna produkcja w tysiącach sztuk ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trochę chorowałam więc nie miałam siły ani na szycie ani na czytanie, medycyna tradycyjna ( w zasadzie lekarz rodzinny) spowodował zatrucie lakami i wątróbka odmówiła współpracy więc korzystam teraz z medycyny chińskiej, czyli akupunktury, jest spora poprawa polecam. Nadrabiam swoje zaległości w szyciu i łatam dziurę budżetową po trzymiesięcznym zasilaniu aptek. Wiele prac wykonanych w ostatnim czasie oddalam nie zrobiwszy zdjęć ale może uda mi się je uzyskać od właścicielek a dzisiaj coś z czego jestem bardzo dumna uważam że wyszło znakomicie, tym bardziej że klientka bardzo bardzo zadowolona i druga sukienka szyta w listopadzie (w przerwie miedzy jedna a druga serią zastrzyków) ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-05 23:30:08 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
przepiękne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
piękne! a ta druga sukienka krótka to na przebranie? ________________________________________________________
szycieeli |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie ta druga sukienka jest zupełnie innej osoby ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
wspaniale wyszla ta suknia slubna...
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj, Magdo, dużo zdrowia ci życzę! Od leków wysiadła wątroba,no nieźle...
Piękne sukienki, naprawdę! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękne, jak zawsze ![]() Dużo zdrówka Ci życzę i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne sukienki Magdo!!!Cieszymy się,że wracasz do nas!!!
![]() ![]() ![]() |
62 strony: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.