62 strony: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
przepiękna i chyba pracochłonna bo te koraliczki to pewno recznie doszywane, rewelacja
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoja corka miala niepowtarzalna kreacje, szczesciara ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu ja już się przyzwyczaiłam do tego że sukienki w Twoim wydaniu zawsze powalają na kolana,
tak jest i tym razem, ślubna- przecudna ,no a ta dla córki jest poprostu zjawiskowa, podoba mi się dużo bardziej niż oryginał, no i to wykonanie ,widać Mistrza Krawieckiego. Mnie też chwilę nie było na Forum, ale teraz już jestem, i mam zamiar nadrobić te zaległości, widzę że przybyło nam dużo nowych Forumowiczów, więc lecę oglądać nowe prace, a Tobie Madziu życzę szybkiego powrotu do zdrowia. ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, dzisiaj dostałam fotki poduszek które uszyłam dla nas każdej z sióstr, materiał był własnością siostry Agi, wzór sama ściągnęła z netu i dała do informatyka przerobić na haft bo miała w planie uszyć torebkę z filcu z haftem, niestety nie zdążyła więc na pamiątkę po niej każda ma poduchę a mama dostała torebkę ( fotka torebki jeszcze nie dotarła), no i zdjęcia sukienki studniówkowej w odpowiedniej oprawie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka studniówkowa prześliczna, jak to wspaniale że możesz przeistaczać marzenia o tych sukienkach tych dziewczynek w rzeczywiste kreacje jak wróżka z kopciuszka ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka przepiękna, bardzo ci się udała... A poduchy i torebki są śliczną pamiątką po siostrze...
Widziałam torebki z haftem "wycinankowym" w sklepie... W koszmarnych cenach... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne te podusie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Brylanty!
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia rewelacyjna, bardzo pięknie uszyta. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak Madziu sukienka jest rewelacyjna!Dodam,że Magda szyła ją w zawrotnym tempie z tego co wiem....A poduchy...piękna pamiątka!
|
62 strony: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.