Wersja do druku

5 stron: < 1 2 3 4 5 >

Krawiec-Filozof
A nie wpadłaś do tej pory na to, żeby kołdrę zwęzić o tych 5 cm? :)

Nie po to kupowałam dużą zeby ją zwęzac, ja bym chetnie doszyła jeszcze jedną, bo sobie ją z męzem przeciągamy kazde w swoją strone:D

W takim układzie zeszyj ze sobą dwie kołdry i problem nie pasujących poszewek przestanie istnieć! Po prostu z założenia każda poszewka będzie za mała! :D
https://www.facebook.com/Zibiasz
Mistrzyni Krawiectwa
My mamy dwie kołdry. Problem zniknął.

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Ale ja muszę mieć naturalny termofor, bo mi ciągle zimno :D
Witam!
Ja mam dla was takie pytanie ...
Chodzi mi o tkanine, zauwazylam ze dla mnie jest problem znalezc jakas super mega piekna tkannine np. na spodniczke , w Poznaniu mamy caly czas to samo , z internetu przychodzi nie to co sie chcialo ...
Tez macie z tym problem ?
Jakiej tkaniny wam brakuje ?
Co znaczy "mega piękna tkanina"?

a gdzie w Poznaniu szukasz? Bo ja generalnie do tej pory nie miałam problemu ze znalezieniem tego, co by mi pasowało, a często udaje mi się kupić bardzo fajne tkaniny za grosze. W moim przypadku problemem często jest cena, bo często mi się podobają te bardzo drogie tkaniny, ale jakoś udawało mi się znaleźć tańsze "zamienniki". Do tego jeśli masz jakiś pomysł na wzór, to zawsze można go stworzyć i zamówić tkaninę z własnym wzorem w Polsce czy w UK.

кто ищет, тот всегда найдет ;)
Witam!
Ja mam dla was takie pytanie ...
Chodzi mi o tkanine, zauwazylam ze dla mnie jest problem znalezc jakas super mega piekna tkannine np. na spodniczke , w Poznaniu mamy caly czas to samo , z internetu przychodzi nie to co sie chcialo ...
Tez macie z tym problem ?
Jakiej tkaniny wam brakuje ?
Co znaczy "mega piękna tkanina"?

a gdzie w Poznaniu szukasz? Bo ja generalnie do tej pory nie miałam problemu ze znalezieniem tego, co by mi pasowało, a często udaje mi się kupić bardzo fajne tkaniny za grosze. W moim przypadku problemem często jest cena, bo często mi się podobają te bardzo drogie tkaniny, ale jakoś udawało mi się znaleźć tańsze "zamienniki". Do tego jeśli masz jakiś pomysł na wzór, to zawsze można go stworzyć i zamówić tkaninę z własnym wzorem w Polsce czy w UK.

Szukam a nie znajduje :)
mam chyba gust taki , te wszystki kwiatki teraz "modne" nie dla mnie , i jak juz chce jakas tkanine to wiadomo koloru mojego nie ma :-) lubie rzeczy nietypowe

кто ищет, тот всегда найдет ;)
Nietypowe tkaniny jak sama nazwa wskazuje nie są łatwe do zdobycia, albo kosztują, albo występują w śladowych ilościach. Jak już się je zdobędzie to radocha wielka, ale wielka radocha jest też wtedy, kiedy z typowego materiału uszyje się coś niespotykanego.
Internet to zawsze loteria. Ale Poznań? Przecież to duże miasto. Amstii, Bemax, Polimex i na pewno jeszcze kilkanaście sklepów.
Niteczka mam tak samo jak Ty z kołdrą. Moja ma wymiar 155x220. Na allegro słaby wybór i ceny też odstraszają, a w zwykłym sklepie stacjonarnym takiej nie dostanę (przynajmniej u mnie), dlatego w końcu się wkurzyłam i sobie uszyłam poszwę na zmianę :) tylko jeszcze muszę poszewki doszyć i komplet gotowy:)
Hekate777 właśnie niedawno wyczaiłam sklep z materiałami, w Sanoku! :)Bylismy tam przejazdem i jadąc zauważyłam go, ale mąż gazu dodał, :D bo wiedział czym to się skończy jak tam wejdziemy. Liczę na to, że tam znajdę coś fajnego.

--- Ostatnio edytowane 2014-03-03 19:51:27 przez Niteczka82 ---
O :) widzę, że Ty też z podkrapacia ?:)

5 stron: < 1 2 3 4 5 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.