Świeżynek
![]() |
|
Witam, jestem Jakub, mam 16 lat. Chciałbym zostać projektantem mody. Podobno mam dobre pomysły i wyobraźnię, jednak nie umiem szyć. Czy jako projektant powinienem już teraz umieć szyć? Jeśli tak, to proszę o jakieś rady, strony, poradniki. Z góry dziękuję
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
noooooo
projektant powinien umieć uszyć swoje wizje,jeśli nie umie to duuuupa blada ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Podstawowe umiejętności szycia są absolutnie niezbędne do projektowania.
Właściwie nawet nie tyle może samego szycia, co krojenia i szycia. Trzeba sobie wykształtować wyobraźnie przestrzenną w odniesieniu do ludzięcego ciała. Uszyj na siebie ze dwie rzeczy i w ten sposób najlepiej wyłapiesz, o co chodzi w tych wszystkich niuansach głębokości podkrojów itd... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Czesc ![]() kolejny facet ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() Oj musi ,musi umieć i szyć ,i kroić ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Choopie! A jak godoć musi umieć?? Przeca tu same baby. Yno Ci szuminy na gęba wylyzom. A dziołcha jako mosz??
G.G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich miłośników szycia
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ucz sie synek ucz, to i baba Cie znoydzie. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.