Świeżynek
![]() |
|
Witam
Chciałabym rozszerzyć asortyment swojego sklepu o bieliznę dla dzieci własnej marki - body, półśpiochy, śpiochy, kaftany, pajace - niekoniecznie wszystko od razu. Chciałabym nawiązać długoterminową współpracę z firmą lub osobą (umowa zlecenie). Problem jaki mam to wybór materiału. Na dzień dzisiejszy jestem kompletnie zielona w tym temacie. Wiem tylko, że ten rodzaj ubranek, które sprzedaję odpowiada mi i chciałabym utrzymać ten poziom - ubranka firmy Pinokio (może ktoś kojarzy). Czy kupując bawełnę będzie ona miała oznaczenie Bezpieczna dla dziecka? Czy to otrzymuje dana szwalnia? Ogólnie chodzi mi o możliwe certyfikaty odnośnie bielizny dla dzieci. Chciałabym, aby osoba lub firma, z którą bym współpracowała pomogła mi przy wyborze materiału oraz określiła ilość metrów materiału potrzebnego na konkretną ilość sztuk bielizny. Na początek będę chciała uszyć: - 30-50 sztuk body po 10 lub 15 sztuk rozmiaru - 30-50 sztuk półśpioszków po 10 lub 15 sztuk rozmiaru Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy [email protected] lub telefonicznie 530 429 742 pozdrawiam Julita Kozłowska |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.