Wersja do druku

Krawiec-Filozof
Ciekaw jestem ,jakie dzisiaj psikusy Was spotkały? Albo jakie udało się zrobić komuś?

Ja, dla naprzykładu, zadzwoniłem do kumpla i zapytałem, czy wie, że Suzie Quattro nie żyje?
Strasznie się zmartwił, bo to naszego pokolenia muzyka, ale za parę minut oddzwonił i zaczął się żalić, że w Necie nawet nie ma o tym żadnej wzmianki! I zapytał, skąd mam te wieści?
Na co ja, że z pierwszej ręki, bo chyba wiem najlepiej, kto żyje ze mną, no nie? :)

A tak poza tym to indyk nadal jest w Maladze, a kaczka w locie.:)

Wracając do domu wstąpiłem do banku, żeby wpłacić na konto "gorący grosz" i kasjer zapytał mnie, jak ma nazwać wpłatę? A ja, taki troszkę otumaniony po całym dniu w ryku maszyn, chlapnąłem tak "na pałę" - "Siara mi dał".:)
I koleżka tak wpisał! :D
Będzie miała księgowość ubaw! :D

--- Ostatnio edytowane 2014-04-01 21:24:28 przez Zibiasz ---
https://www.facebook.com/Zibiasz

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
:D:D:D ja się nie dałam nabrać, słynne smsy treści zadzwoń do mnie pilnie na numer 5....... bo zaraz mi padnie telefon już przerabiałam któryś rok wstecz więc nie dałam się nabrać, bo dla tych co nie wtajemniczeni podaje się w treści telefon do radia Maryja, aczkolwiek nie wiem które fakty w radiu RMF FM są faktem a które psikusem, bo oni robią kawały.
wczoraj było fajnie : zamówienie na podręczniki językowe spisałam fonetycznie z "fenkju" na końcu, i domówiłam 4 m zielonej bawełny. Ubaw w hurtowni był podobno wielki.

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.