Świeżynek
![]() |
|
Witam,
do sprzedania posiadam maszynę do szycia ARKA RADOM model 888. Maszyna kupiona w kwietniu 2013 roku za 299 zł w sklepie Media Expert przez moją Babcię jako maszyna zastępcza na czas naprawy swojego Łucznika. Niestety Babcia nie przyzwyczaiła się do nowego sprzętu i maszyna po krótkim czasie użytkowania leżała nieużywana. Jej stan określam na bardzo dobry. Z tego co wiem, gwarancja jest na 24 miesiące od dnia zakupu, czyli jeszcze przez niecałe 12 miesięcy! W zestawie jest pełen oryginalny zestaw + dowód zakupu (paragon). Cena: 199 zł + koszty wysyłki Sposób finalizacji transakcji: odbiór osobisty lub wysyłka (Allegro) W razie wątpliwości proszę pytać w temacie lub poprzez prywatną wiadomość. Pozdrawiam |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wstaw link do aukcji,bo jestes za "swiezy" zeby tu cos sprzedac ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Rozumiem. Maszyna będzie wystawiona jutro na Allegro w godzinach popołudniowych. Wtedy z pewnością umieszczę link.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zatem czekamy :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zgodnie z obietnicą wrzucam link do aukcji Allegro
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=4198086442 |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sprzedana.
![]() |