Wersja do druku

Świeżynek
Zastanawiam się czy o tej godzinie powinnam powiedzieć dobry wieczór czy może już dzień dobry :)....w każdym bądź razie witam wszystkich bardzo, bardzo serdecznie. Podejrzałam troszkę forum i szczerze? miluśko to i wesoło,bardzo na nie liczę...prowadzę swojego bloga zaledwie od miesiąca, więc jeszcze maleństwo raczkuje, ale przy pomocy forumowiczów mam nadzieję, że rozkwitnie jak i moje umiejętności szyciowe.
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy Iza

domoweciepelko.pl

Administrator
Cześć Iza :) Witamy Cie bardzo serdecznie na forum :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Pogromca spamerów
witaj :)
Świeżynek
Hej :)
Ja też o tak późnej porze zawitałam na forum :D
Stara Gwardia
Witaj! Jestem pewna że dowiesz się tu bardo dużo pożytecznych rzeczy:)
Świeżynek
Dziękuje za miłe powitanie...na pewno będę tu częstym gościem. Życzę wszystkim miłej, leniwej niedzieli i serdecznie pozdrawiam Iza
Stara Gwardia
Na pewno mężowi chodziło o to że może pomyliłaś, ale kierunki studiów, że na krawcową powinnaś iść, bo zestaw kuchenny piękny, też lubie czerwień, witaj :)
Niteczko82 serdecznie dziękuje za słowa otuchy.....moje ego czuje się docenione. Co do nieszczęsnych łapek to pewnie każdy tak pomyśli jak mój mąż :-)
Tak przy okazji to poproszę o codzienną dostawę takich miłych komentarzy na moim blogu...są bardzo motywujące :-)
pozdrawiam serdecznie Iza
Świeżynek
Witaj:) Na forum jestem stosunkowo krótko, ale potwierdzam, że miło tu i wesolutko :) A co najważniejsze - świetni ludzie, którzy bezinteresownie pomogą :) A to dzisiaj niestety już rzadkość...

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.