Świeżynek
![]() |
|
Zastanawiam się czy o tej godzinie powinnam powiedzieć dobry wieczór czy może już dzień dobry
![]() Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy Iza domoweciepelko.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Cześć Iza ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej
![]() Ja też o tak późnej porze zawitałam na forum ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Jestem pewna że dowiesz się tu bardo dużo pożytecznych rzeczy
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za miłe powitanie...na pewno będę tu częstym gościem. Życzę wszystkim miłej, leniwej niedzieli i serdecznie pozdrawiam Iza
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pewno mężowi chodziło o to że może pomyliłaś, ale kierunki studiów, że na krawcową powinnaś iść, bo zestaw kuchenny piękny, też lubie czerwień, witaj ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Niteczko82 serdecznie dziękuje za słowa otuchy.....moje ego czuje się docenione. Co do nieszczęsnych łapek to pewnie każdy tak pomyśli jak mój mąż
![]() Tak przy okazji to poproszę o codzienną dostawę takich miłych komentarzy na moim blogu...są bardzo motywujące ![]() pozdrawiam serdecznie Iza |
|
Świeżynek
|
|
Witaj ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
i ja witam wszystkim, wasze forum wygląda na przytulny kątek mam nadzieję że się tu zadomowię
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.