Świeżynek
![]() |
|
Hej,
od prawie roku powróciłam do hobby z czasów szkolnych. Zabrałam się za szycie poszewek ozdobnych. Postanowiłam tworzyć nowe rzeczy z odzieży używanej. Kiedyś też przerabiałam sobie ubrania, ale wyszłam z wprawy. Stąd też pomysł dołączenia do forum. W internecie jakoś trudno czasem znaleźć odpowiedź na szczegółowe pytania, a wśród osób "siedzących" w temacie na pewno znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Poza tym... w moim otoczeniu nikt nie interesuje się szyciem. Pomyślałam zatem, że forum krawieckie, to idealne miejsce by podzielić się moimi dotychczas wykonanymi rękodziełami. Na stronie www.wybierasz-ubierasz.pl można obejrzeć zdjęcia a pod adresem blog.wybierasz-ubierasz.pl prowadzę skromnego bloga, opisując w nim szczegóły wykonania poszczególnych rzeczy. Pozdrawiam wszystkich ![]() Maja --- Ostatnio edytowane 2014-05-05 18:45:44 przez Mai --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie wiem jak to się stało, ale otworzyły się dwa takie same wątki. Jak ktoś umie to niech usunie jeden. Powitałam się podwójnie...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam i pozdrawiam!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witamy podwójnie serdecznie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Miło, czyli wychodzi na to, że tutaj od przybytku głowa nie boli. Narazie dość witania. Dzięki za odpowiedzi, do "zobaczenia" w innych wątkach
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.