25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba widzę śnieg za Twoim oknem! Jak ja zimy nie lubię, buu. Naszywka autko fajne,
pozwolę sobie dokonać plagiatu ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna czapa
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna czapucha😊
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zainspirowałaś mnie. Kiedy prawie kończyłem bluzkę dla siebie dowiedziałem się, że będę ojcem. Mój chłopak ma dopiero 8 cm ale już zastanawiam się co mu uszyć. Tyle pomysłów -myślałem o kocyku, ale też o czapeczce. Teraz on się liczy. Chcę szyć dla niego. Szycie dla swojego dziecka to musi być ogromna frajda. Ja już się cieszę i zakładam, że on jest number one.
Pozdrawiam Arek ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje tatusiem będziesz! Bądź wyrozumiały dla swojej kobietki kofanej, zwłaszcza jak jej się włączy instynkt wicia gniazda, tymczasem ściskam Was troje ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuje.Właśnie przeczytałem ,,Poradnik dla przyszłego ojca '' staram się też robić tak jak piszą w takim czasopiśmie -supertata. Od miesiąca dostosowujemy dom. Remont jednego pokoju. Jeszcze nie uzgodniliśmy gdzie będzie kącik dziecięcy. Najgorsze, że ja mam już 42 lata.Zastanawiam się co będzie jak za 10 lat powie -Tata pograsz ze mną w piłkę? Pamiętam jak ja grałem mając tyle lat od rana do wieczora z przerwą na obiad. Tak czy inaczej od momentu kiedy go zobaczyłem w telewizorze nie mogę się doczekać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję wszystkim za tak miłe komentarze ![]() Modniak Tobie oczywiście gratuluję, dziecko w domu to ogromne szczęście. Będę trzymać kciuki za Was, i pozytywne myśli słać w Waszą stronę co jakiś czas. Zdecydowanie najlepiej szyje się dla dziecka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Cudowne wieści. Gratuluję! 😊 Trzymamy kciuki i nie martw sie spokojnie będziesz mógł zagrać wspólny mecz😊
|
|
Stara Gwardia
|
|
Koń jaki jest, każdy widzi. Koń jak to koń, lubi biegać, zatem nie było innego wyjścia jak doczepić nogi na guziki. Muszą być przecież ruchome !
Wykonany z resztek dzianiny dresowej, jakie zachomikowałam, z pozostałych prac. Jakoś nigdy nie lubiłam wyrzucać resztek. Siodło z prawie nowego materiału jaki nabyłam, z myślą o letnich spodniach, a szalona grzywa z miśka okalającego kaptur od kurtki zimowej ![]() ________________________________________________________
|
25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.