25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rewelacja! ![]() Ten czarno biały w paski to chyba hybryda: zebro - żyrafa ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SŁODZIAKI ZWIERZAKI!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kochani jesteście. Dziękuję Wam za to ![]() Złego mocno nie krytykujecie... a fajne chwalicie (chyba troszkę ?) ![]() Dziękuję za wyrozumiałość i motywację ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ależ Ty masz fantazję i talent! Prześliczne stworzonka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję ![]() To Wam pokażę jeszcze, moje ostatnie uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie urocze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powstaje pokaźna stadninka ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te koniki...sama bym się nimi pobawiła...aż się boję dziecku pokazać bo zaraz będzie chciała.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję !
![]() ![]() ![]() Idzie zima, to więcej niż pewne. Więc zimno mi w uszy było, wiecie... a dredy noszę, i mało która czapka na moją głowę pasuje. Rzecz mało skomplikowana, a tak cieszy, i oczy i uszy moje ![]() Taką samą uszyłam dla męża.... on też nosi dredy ![]() ![]() .....odpowiadając na pytania - dziecko jeszcze dredów nie ma.... jak będzie chciała to sobie zrobi ![]() ________________________________________________________
|
25 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.