25 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świetne lalki, o wiele lepsze niż te plastikowe przerażające bobasy
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję !
Czasem jak już wejdę w wątek lalkowy, to trudno mi z niego wyjść. Pokażę Wam moje ostatnie wyTwory ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękne i takie kolorowe!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
super są! ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Super czapy!!! Wzorki malowałaś ręcznie farbą do tkanin?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
no no no słodziutkie. Ja w swoim życiu uszyłam tylko dwie ![]() ________________________________________________________
Moje szyciowo-blogowe zmagania
http://.totolijo.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Tak właśnie ![]() Dziękuję wszystkim za dobre słowa. Zastanawiałam się poważnie, czy pokazywać Wam te lale. Sądziłam, że może dosyć macie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć !
Cały czas tu jestem, i oglądam Wasze dzieła ![]() Ostatni okres był dla mnie bardzo pracowity. Już kończę przygotowania związane z otwarciem własnej pracowni ![]() Jakoś w międzyczasie zmieniłam nazwę, logo, i adres bloga. Wynika, że większość się zmieniło ![]() http://pracowniastwory.blogspot.com/ A teraz chcę Wam pokazać, ostatni mój wyczyn Miś Uszytek. Ma on pewną tajemnicę ![]() Uruchamiam nowe sprzęty. Pierwsze kroczki możecie zaobserwować na Uszytku. Pozdrawiam ! --- Ostatnio edytowane 2015-03-01 18:18:41 przez galganekart --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ciekawe rzeczy się u Ciebie dzieją! Gratuluję, wspaniale, że będziesz robić to co lubisz. Nie wiedziałam, że dwunastolatki potrafią szyć ![]() I dowiedziałam się z Twojego bloga, że do zabawek jako naturalne wypełnienie może łuska gryki posłużyć ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-02 00:35:39 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba pomyślałam o tym samym wątku ![]() Fajne zabawki, świetne ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
25 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.