25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
GRATULUJĘ GRATULUJĘ GAŁGANKU!Stworek cieszy oko
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie fajne..nie mów mi o siedzeniu po nocach! Dziś spałam 2,5godzinki, bo spòdnicę szkolną dziecku szyłam na już i książki oprawiałam...padam na nos.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję wszystkim ![]() Łuska gryki może służyć jeszcze do wielu innych rzeczy... Zabawki akurat strasznie ciężko się nią wypełnia, ale jak widać jest to wykonalne. Pestka wiśni jest urocza, ja się w niej zakochałam. Jest bardzo wdzięcznym materiałem. Tylko pamiętajcie, że pestka do wypełnień musi być specjalnie obrobiona. Inaczej spleśnieje :/ Niebawem zaprezentuję najnowszy wytwór pestkowy, już uszyłam, muszę tylko sfotografować... ![]() Padam na twarz. Jutro wielkie porządki. Czas otwierać pracownię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tylko nie zapomnij o nas ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
w życiu !
Jesteście tak mili, i tak Was polubiłam, że to niemożliwe. Zawsze na kogoś można tu liczyć. Lubię tu być (czytać i pisać ) !!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gałganek, zdawaj sprawozdania co i jak...
sama chciałabym jakąś działalność otworzyć, ale chyba jeszcze nie dojrzałam...i powodzenia!! |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Powodzenia! ![]() Pokaż jak urządziłaś pracownię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Już kończę przygotowania do otwarcia. Długo strasznie to trwa, ale gdzieś po drodze się rozchorowałam trochę poważniej. Jednak co się odwlecze, to nie uciecze. Wiele rzeczy w pracowni robię "na szybko" przyznaję się, więc nie jest tu jeszcze tak jak ma być. Jednak pracę trzeba w końcu zacząć, a jestem w tym sama, więc cieszę się z tego co mam. Już niebawem obiecuję Wam pokazać.
Teraz jednak, chcę pokazać moje ostatnie uszytki zabawkowe. Dla najmłodszych - jak zwykle ![]() Nic nadzwyczajnego, ale przynajmniej kolorowo. Jeśli chcecie więcej zdjęć, wiecie gdzie szukać ![]() Pozdrawiam ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Genialne sówki ![]() ________________________________________________________
|
25 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.