Wersja do druku

Stały Bywalec
Nie miałam pomysłu w jaki dział to wrzucić, więc pytam na offtopie ;-)
mam bardzo małe mieszkanie, więc maszyna zawsze leży w szafie, a w razie używanie, stawiam ją na ławie w pokoju. Teraz udało się wygospodarować kawałek miejsca w sypialni, no i szukam stolika, najlepiej żeby był na kółkach :)
Na allegro znalazłam coś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=4215486174
ale sprzedawca nie wie, jakie max obciążenie moze być ustawione na tym stoliku.
Co myślicie, nadął by się pod maszynę? A może ma ktoś jakiś inny, nieduży stolik pod maszyne żeby mi polecić? No i żeby miał chociaż 2 kółka, żebym go łatwo mogła przemieścić w razie potrzeby :)
Dzięki :)
http://www.babas.pl/stol-szwalniczy-pelny.html
Jestem z niego bardzo zadowolona. Nie jest jednak na kółkach. Nie chciałabym, aby mi stolik przy szyciu odjeżdżał.
Mistrzyni Krawiectwa
Lotko, nie sądzę aby się nadał. te stoliki nie wytrzymują normalnej komputerowej eksploatacji. Są chybotliwe, delikatne. Maszyna oprócz ciężaru jeszcze wibruje a to już na dłuższą metę zabójstwo dla większości zwykłych stołów i stolików
Lotko, nie sądzę aby się nadał. te stoliki nie wytrzymują normalnej komputerowej eksploatacji. Są chybotliwe, delikatne. Maszyna oprócz ciężaru jeszcze wibruje a to już na dłuższą metę zabójstwo dla większości zwykłych stołów i stolików
Kupiłam ostatnio taki stolik:
http://www.babas.pl/stol-szwalniczy-pelny.html
Jestem z niego bardzo zadowolona. Nie jest jednak na kółkach. Nie chciałabym, aby mi stolik przy szyciu odjeżdżał.
jak bym tylko miała na takie cudo miejsce to nie ma problemu... :(

agaaffek... no tak, o tych wibracjach nie pomyslałam... i jestem w kropce :(
Stolik pod komputer jest delikatny.Profesjonalny mocny ale ma swoją cenę. Spróbuj wyszperać coś ze stołów/stolików kuchennych ; ewentualnie biurka używane drewniane -czasami coś można dostać w sklepach z meblami używanymi.Bywa ,że ktoś sprzedaje stolik pod maszynę do szycia ,tzw.meblowy. Takie można było zakupić łącznie ze starym Łucznikiem. Po małej przeróbce ( wymiana blatu ,w którym mieścił się "stary " łucznik )jest nie do zdarcia . Poza tym rozkładany.Na allegro bywają używane stoliki pod maszynę do szycia -może coś i cenowo ,i jakościowo będzie odpowiadać. Sprawdź sprzedawcę , przydatność stolika i może coś wybierzesz.
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Stały Bywalec
Stolik pod komputer jest delikatny.Profesjonalny mocny ale ma swoją cenę. Spróbuj wyszperać coś ze stołów/stolików kuchennych ; ewentualnie biurka używane drewniane -czasami coś można dostać w sklepach z meblami używanymi.Bywa ,że ktoś sprzedaje stolik pod maszynę do szycia ,tzw.meblowy. Takie można było zakupić łącznie ze starym Łucznikiem. Po małej przeróbce ( wymiana blatu ,w którym mieścił się "stary " łucznik )jest nie do zdarcia . Poza tym rozkładany.Na allegro bywają używane stoliki pod maszynę do szycia -może coś i cenowo ,i jakościowo będzie odpowiadać. Sprawdź sprzedawcę , przydatność stolika i może coś wybierzesz.
dzięki magnez33 :)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.