Stały Bywalec
![]() |
|
Nie miałam pomysłu w jaki dział to wrzucić, więc pytam na offtopie ![]() mam bardzo małe mieszkanie, więc maszyna zawsze leży w szafie, a w razie używanie, stawiam ją na ławie w pokoju. Teraz udało się wygospodarować kawałek miejsca w sypialni, no i szukam stolika, najlepiej żeby był na kółkach ![]() Na allegro znalazłam coś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=4215486174 ale sprzedawca nie wie, jakie max obciążenie moze być ustawione na tym stoliku. Co myślicie, nadął by się pod maszynę? A może ma ktoś jakiś inny, nieduży stolik pod maszyne żeby mi polecić? No i żeby miał chociaż 2 kółka, żebym go łatwo mogła przemieścić w razie potrzeby ![]() Dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Kupiłam ostatnio taki stolik:
http://www.babas.pl/stol-szwalniczy-pelny.html Jestem z niego bardzo zadowolona. Nie jest jednak na kółkach. Nie chciałabym, aby mi stolik przy szyciu odjeżdżał. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Lotko, nie sądzę aby się nadał. te stoliki nie wytrzymują normalnej komputerowej eksploatacji. Są chybotliwe, delikatne. Maszyna oprócz ciężaru jeszcze wibruje a to już na dłuższą metę zabójstwo dla większości zwykłych stołów i stolików ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Lotko, nie sądzę aby się nadał. te stoliki nie wytrzymują normalnej komputerowej eksploatacji. Są chybotliwe, delikatne. Maszyna oprócz ciężaru jeszcze wibruje a to już na dłuższą metę zabójstwo dla większości zwykłych stołów i stolików ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
jak bym tylko miała na takie cudo miejsce to nie ma problemu... ![]() agaaffek... no tak, o tych wibracjach nie pomyslałam... i jestem w kropce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stolik pod komputer jest delikatny.Profesjonalny mocny ale ma swoją cenę. Spróbuj wyszperać coś ze stołów/stolików kuchennych ; ewentualnie biurka używane drewniane -czasami coś można dostać w sklepach z meblami używanymi.Bywa ,że ktoś sprzedaje stolik pod maszynę do szycia ,tzw.meblowy. Takie można było zakupić łącznie ze starym Łucznikiem. Po małej przeróbce ( wymiana blatu ,w którym mieścił się "stary " łucznik )jest nie do zdarcia . Poza tym rozkładany.Na allegro bywają używane stoliki pod maszynę do szycia -może coś i cenowo ,i jakościowo będzie odpowiadać. Sprawdź sprzedawcę , przydatność stolika i może coś wybierzesz. ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dzięki magnez33 ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.