Świeżynek
![]() |
|
Chciałabym się z Wami serdecznie powitać
![]() W szyciu jestem na poziomie 'bardzo początkująca', dopiero w te wakacje będę mogła sobie pozwolić na zakup pierwszej maszyny do szycia, ale do tej pory już udało mi się ręcznie zrobić spódniczkę z koła i lolicią opaskę na głowę ![]() Chciałam się zapisać do szkoły krawieckiej, ale nie było naboru, bo zlikwidowano kierunek (wybrałam więc administrację, ale ci...). Zainteresowałam się szyciem, ponieważ amatorsko zajmuję się cosplayem i fotomodelingiem. Już tłumaczę - cosplay to dziedzina sztuki wywodząca się z Japonii, gdzie ludzie przebierają się za bohaterów anime, filmów, książek... Zaczynałam skromnie, kompletując swoją własną garderobę, potem dokupując gotowe rzeczy, ale uważam, że nic nie da takiej satysfakcji jak samodzielne uczycie całego stroju od zera, a poza tym gotowe stroje chińskiej roboty nie są najlepszej jakości, a kosztują, że głowa mała. Tak więc mam zamiar pytać się o wszystko (szczególnie materiały, bo w tym się gubię). Mój pierwszy cel? Osiągnąć coś takiego: ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rewelacyjny cel! ![]() ![]() ![]() Powodzenia, pokazuj, jak będziesz mieć już coś uszytego! ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() jak na początkującą wysoka poprzeczka ale powodzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja zawsze wysoko mierzę
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiam naśladowców Lary Croft.