Wersja do druku

Świeżynek
Witam, nie za bardzo wiedziałam gdzie umieścić ten wpis wiec z góry przepraszam jeżeli to zły dział :).
Idę za 2 miesiące na wesele i chcę sprezentować sobie sukienkę szytą na miarę, żeby wszędzie dobrze leżała i była ładna. Sukienka ma wyglądać mniej więcej tak:
kupiłabym ją przez internet ale nie ma nawet mojego rozmiaru. I tu właśnie pojawia się moje pytanie ile waszym zdaniem moje drogie użytkowniczki forum może mnie wynieść koszt materiałów i szycia? Oraz na co patrzeć kierując się wyborem krawcowej? Pozdrawiam serdecznie i dziękuje z góry za każdą pomoc.
Stara Gwardia
Gertie Hirsh razem ze swoimi koszmarnymi tatuazami, wzory Butterick ok. 10 dolarow+przesylka, na wyprzedazy mozesz trafic za 30% ceny, wysylaja do Polski, uszyjesz sama bez problemu, w srodku instrukcje i mnostwo obrazkow.
zagladnij
tu:
http://butterick.mccall.com/patterns-by-gertie-pages-4453.php

lub jaka kolwiek inna firma (McCall's, Simplicity, Vogue)jest tego mnostwo w internecie; etc etc. szukaj pod haslem "mod style" "mad men look alike" [chodzxi o serial]). Prosciutka sukienka, caly jej urok w halkach, ktore podnosza i rozkloszuja spodnice.

Stara Gwardia
--- Ostatnio edytowane 2014-07-06 20:59:08 przez Anna-Maria ---

--- Ostatnio edytowane 2014-07-06 21:00:34 przez Anna-Maria ---

Stara Gwardia
Admini -prosze o pomoc,nie wiem, czemu pojawily sie 3 identyczne wpisy -i jak to usunac?

--- Ostatnio edytowane 2014-07-06 20:59:58 przez Anna-Maria ---

Stara Gwardia
Jesli kogos jeszcze interesuje (bo autorka watku sie nie odzywa?) jest wlasnie wyprzedaz, wzory po 3.99 !

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.