Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie, jestem posiadaczem owej maszyny, jako iż niestety jestem typowym laikiem odnośnie sprzętu krawieckiego zwracam się z prośbą do nieco bardziej doświadczonych osób. Sprawa wygląda tak że kompletnie nie orientuje się odnośnie Frobana Wuppertal-Barmen.Jako iż mieszkamy w Polsce i mamy korzenie polskie, nie omieszkałem nieco bardziej zainteresować się tematem i pomocną dłonią kolegów z forum. Chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tym sprzęcie,o jego przeznaczeniu oraz ewentualnej wartości. Dla szerszego podglądu podsyłam fotki.
Pozdrawiam Kamil. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wystawiłeś na olx.pl za 400złhttp://olx.pl/oferta/frobana-wuppertal-barmen-maszyna-do-szycia-antyk-CID767-ID6pjRz.html .... Pan Google podpowiada ,że jest to sprzęt do szycia/napraw obuwia więc o co Ci jeszcze chodzi??????? ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.