Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Troche z innej beczki niż tajniki szycia. Czy strona Papavero się zepsuła ostatnio. Nie umiem się zalogować od paru dni. Wyskakuje błąd. Czy ktoś ma podobny problem?
Wiadomość skomentowana przez Susanna :
Ten wątek został przeniesiony z kategorii PROBLEMATYCZNIE.
Stara Gwardia
mi działa
Problem może być z przeglądarką. Spróbuj usunąć ciasteczka.

Fides
Krawiec-Filozof
Troche z innej beczki niż tajniki szycia. Czy strona Papavero się zepsuła ostatnio. Nie umiem się zalogować od paru dni. Wyskakuje błąd. Czy ktoś ma podobny problem?
Już kiedyś pisałem o tym -
instalując update'y, np. java script, mogłaś sobie niechcący zainstalować McAfee, Babylon, albo jakieś inne badziwie, przez które teraz masz kłopoty.
Ściągnij sobie darmowy programik ADWCLEANER i pozwól mu oczyścić dyski.
Czasem trzeba trochę poczekać, aż skończy. To może trwać nawet godzinę, zależnie od ilości poinstalowanego szmelcu. Ale w żadnym razie nie wyłączaj komputera i cierpliwie poczekaj, aż skończy. Wtedy wyświetli komunikat, że do skończenia operacji czyszczenia musi zrestartować system.
I to powinno pomóc.
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Kiedys instalowalam jakis program i od tego czasu jak otwieram google chrome to jednoczesnie otwiera mi sie karta Royal Search, to tez moznaby tak usunąć?

Tutaj jest artykuł o usuwaniu royal search z google chrome:

http://www.techsupportall.com/how-to-remove-royal-com-redirect-virus-from-internet-explorer-google-chrome-mozilla-firefox-windows-mac/

Jest tam napisane, że można używać AdwCleaner do czyszczenia, tak jak napisał Zibiasz.
Stara Gwardia
Nie mogę się zalogować na papavero :( próbowałam już chyba z 5 komputerów i nic...
Nie mam problemów z logowaniem, strona wygląda ok.
Matrioszko!

Spróbuj sobie ściągnąć darmowy programik ADWCLEANER i pozwól mu zadziałać. Ulotni wszystkie chłamowe psuedo-programy i wszelkie śledzące badziwie, typu adware, malware itd...
Tylko musisz się wykazać cierpliwością i poczekać, aż skończy. To może potrwać kilkadziesiąt minut, aż wyżwietli komunikat, że prosi o restart systemu. Za to wyczyści wszystkie syfulce, które ściągasz mimowolnie, instalując np. aktualizację "Java script".
Trzeba bardzo uważać, na co się zgadzasz przy instalacji update'ów, bo często właśnie wraz z Javą zakrada Ci się McAfee, albo Babylon. I to właśnie one blokują komputer. A instalator Javy jest upierdliwy i będzie Ci się przypominał, dopóki go nie zainstalujesz. Taki gwałt psychologiczny...
https://www.facebook.com/Zibiasz
Zaaklimatyzowany
Ja również nie mogę się tam zalogować, występuje komunikat 500... Zainstalowałam program, który poleca Zibiasz, wyczyściłam laptopa, który się uruchomił ponownie i nadal nie mogę sie zalogować :(

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.