Stara Gwardia
|
|
Bardzo przepraszam.Osoby ,które poczuły się urażone moją wypowiedzią chciałbym je prosić o wybaczenie.Nie było moją intencją aby kogoś obrazić.Interpretacja słów została źle zrozumiana.Zapraszałem na lody bo jest teraz taka pogoda.Chodziło mi o nawiązanie relacji.Poznanie realne osoby z forum.Jestem tu od jakiegoś czasu czytam to co opisujecie .Biorę z was przykład np kupno nowego czasopisma czy samo kupno maszyny .Staram się czegoś dowiedzieć.Krawiectwo zawsze mnie interesowało. Piszecie tutaj,znacie się na tym ,a ja dopiero wchodzę w wielki świat szycia ,wzornictwa i haftu.Do tej pory tylko czytam wasze uwagi bo ja cóż mogę pisać tylko o historii krawiectwa na ziemiach Polskich ,haftach ,pierwszych krawcach i dawnych dziejach.Czy jest w tym coś złego, że chciałem kogoś poznać i coś się dowiedzieć ?W ten sposób chciałem pogłębić relacje i temu m.in miało służyć zaproszenie.Trudno wyrazić uczucia przez internet.Ja chciałem zażartować .Jestem osobą pogodną, optymistą i uważam , że dobrze jest żyć z uśmiechem na twarzy.Lubie żartować .Być może za szybko wyszedłem z tą propozycją spotkania .Temu miało służyć to zaproszenie .Jestem nowy ale skoro są targi to przy okazji uda mi się czegoś dowiedzieć.Sama bowiem wiedza wzięta z internetu i książek jest na pewno nie wystarczająca.Mamy w Polsce w tej chwili wspaniałą pogodę.Po błękitnym niebie przesuwają się niewielki chmurki .Idąc parkiem można posłuchać śpiewu ptaków.Obudziła się przyroda.To jest czas na takie spotkanie.Miłe i sympatyczne.Przecież nawet napisałem moglibyśmy pochodzić po mieście gdyż znam się na architekturze i historii mógłbym służyć za przewodnika .Zawsze gdy słońce świeci łatwiej się uśmiechać.Tymczasem wyszedł prawie ostracyzm. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie przeczytałam cała konwersację, o którą się tu rozchodzi i szczerze, nie bardzo wiem o co tyle hałasu. Nie widzę w Twoich wypowiedziach ani chamstwa ani niczego innego, o co zostałeś posądzony. Gdybym jechała do Łodzi z chęcią dałabym się po Łodzi oprowadzić. Pozdrawiam. Ewa
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam nadzieję, że większość też tak uważa . ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Absolutnie nie poczułam się urażona. Nawet chętnie na targi bym się wybrała ale mam inne zobowiązania. Powodzenia. --- Ostatnio edytowane 2014-08-04 12:42:54 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To tak jak i ja ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo się cieszę,że moje intencje zostały jednak zrozumiane.Szkoda,że matrioszka się nie odezwała albo Zibiasz ich to dotknęło .Ja w każdym razie w ramach zaaklimatyzowania się na forum chętnie się spotkam tak jak napisałem choćby aby poznać i się zaznajomić.Obojętnie kiedy i obojętnie gdzie.Sądzę , że choćby z racji mojej wiedzy historycznej( m.in odnośnie krawiectwa ,hafciarstwa)spotkanie byłoby przyjemne Zgodne z zasadami obowiązującego savoir vivru . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo się cieszę,że moje intencje zostały jednak zrozumiane.Szkoda,że matrioszka się nie odezwała albo Zibiasz ich to dotknęło .Ja w każdym razie w ramach zaaklimatyzowania się na forum chętnie się spotkam tak jak napisałem choćby aby poznać i się zaznajomić.Obojętnie kiedy i obojętnie gdzie.Sądzę , że choćby z racji mojej wiedzy historycznej( m.in odnośnie krawiectwa ,hafciarstwa)spotkanie byłoby przyjemne Zgodne z zasadami obowiązującego savoir vivru . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
o rany ale tych odpowiedzi mi wyszło mam nadzieję ,że uda się to wyciąć ten internet u mnie jest taki słaby,powolny chyba będę musiał zwiększyć szybkość ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.