Stara Gwardia
![]() |
|
Czy ktoś ma na zbuciu lub wie, gdzie można kupić ładne ozdobne "miedziane" (metalowe lub plastikowe) guziki do płaszcza? Znalazłam tylko takie zwykłe
![]() w sumie nadadzą się, ale marzą mi się bardziej fikuśne i ozdobne, a nie potrafię znaleźć ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-09-26 10:00:23 przez matrioszka --- ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Witam,
Mam tego typu guziki, Na moim wątku Re: Materiały do szycia, guziki, zamki, napy i dodatki bardzo tanio sprzedam na stronie 33 są 2 zestawy guzików. Na pewno jeden został. Jeśli jest Pani zainteresowana tego typu guzikami proszę o informację wówczas odszukam to co zostało. Pozdrawiam Aleksandra |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko, allegro przeszukałam, te guziki też widziałam, ale są za małe do płaszcza...
Aleksandro, mogłabyś zrobić dokładniejsze zdjęcie swoich miedzianych guzików, które na ogólnym zdjęciu są w prawym górnym rogu? Jak duże są? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już nieaktualne, kupiłam ![]() ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
To teraz czekamy z niecierpliwością, kiedy się nam zaprezentujesz w nowym płaszczu!
Spodziewamy się jakiejś eksplozji talentu! Ładnie szyjesz, to i płaszcz będzie pewnie ładny! Wnosząc po formie guzików - to pewnie jakiś trencz a'la Budionnyj? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A nie zgadłeś ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-09-27 16:33:08 przez matrioszka --- ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Wierzę w Ciebie! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam!
A ja również szukam guzików do płaszcza tylko raczej w takim guście: ![]() (bardziej chodzi mi o taki ciemno-stalowy kolor niż konkretny wzór) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam,
Mam tego typu guziki, Na moim wątku Re: Materiały do szycia, guziki, zamki, napy i dodatki bardzo tanio sprzedam na stronie 33 są 2 zestawy guzików. Na pewno jeden został, chyba ten po prawej Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o informację. Pozdrawiam Aleksandra |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.