Stara Gwardia
![]() |
|
Witam
Ponieważ, prócz mnie, znalazł się ktoś jeszcze z Gdańska, nabrałam nadziei, że jest nas więcej ![]() ![]() Fajnie byłoby się poznać, pogadać na forum. Kto wie, może kiedyś również osobiście ![]() Zapraszam więc wszystkich z Gdańska i okolic do wspólnych rozmów o szyciu i nie tylko. Gdy się przedstawiałam, napisałam już, że szyję od wielu lat torby, ale prócz toreb próbuję też innych rzeczy, z różnym skutkiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja jestem tą drugą osobą z Gdańska
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Moje dzieci trochę młodsze - 4,5 roku oraz 16 miesięcy. Ja mam czasem wrażenie, że bunt trwa ciągle z bardzo krótkimi przerwami
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mój dwulatek do tej pory był aniołkiem, teraz jakby ktoś mi go podmienił ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Marakuja, moja ma 7,5roku i nie wiem kiedy , ale jesteśmy przełomowej fazie: pomiędzy buntem 6ciolatka a nastolatka... jak się zaczęło jak miała 2 latka tak się już chyba nie skończy
|
|
Świeżynek
![]() |
|
melduję się wśród Gdańszczanek-choć krawcowa ze mnie calkowicie początkujaca
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć Pinacolada ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-16 07:54:55 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
na razie drobiazgi
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ta sukienka, aż czasami żałuję, że nie mam córki, żeby ją stroić ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.