29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, szalejesz! A jak Ci to ładnie wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wystawione handy mady ![]() ![]() Na razie mam co rozdawać w prezencie, każdemu kto się nawinie ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-02 11:21:17 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ZA-JE-BI-STE!!!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, toś się rozpědziła.
No i znowu będę narzekać , że brak poczty wk...wia mnie w tym kraju!! Grrr. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tym nawijającym się "nawijaczom" dobrze z Tobą musi być! Rewelacyjne torby, twórczość malarska godna podziwu. Grono ludzi, których fanką zostanę chyba po grób stale się powiększa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki śliczne Wam dziewczyny ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej
![]() Mam nadzieję że nie przyjmiesz tego jako "hejt" bo absolutnie nie to mam na myśli, ale napisałaś że krytykę przyjmiesz na klatę ![]() Co do samego szycia to na bank jest super, ale sam design szytych ubrań nie powala. To zapewne rzecz gustu, ale dodaj coś świeżego do projektów, pozdrawiam ciepło ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
de gustibus non est disputandum... szalenie ciekawa jestem Twoich designerskich poczynań krawieckich, załóż wątek ze swoimi pracami, może staną się i dla nas inspiracją ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O jaaaa!!! Się wkurzyłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wirydiana, co tak wybiórczo, ja na swoim wątku też czekam na każde komentarze, tu nie tylko Mmstycha prosi o szczerość. Ja to chyba się nie pozbieram po Twoim komentarzu, bo nie dorastam Mmstysze do pięt. Ty chyba weszłaś w pierwszy lepszy wątek i chcesz zasiać intrygę. Na tym forum się nie zbiera punktów za wypowiedźi ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-08 20:40:40 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.