29 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Kwiatki piękne, lubię takie kolorki ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, z Ciebie normalnie malarka jest!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak "artystka" to była ze mnie od urodzenia- co chwila coś "zmalowałam" ku rozpaczy rodzicieli ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj w klubie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten zimowy krajobraz jest piękny!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja pierwsze co pamiętam z opowiadań, to zasłony pocięłam (wiszące w oknie). Mamo "ciacham"- to "ciachaj". Sama pozwoliła...hehe ![]() FF dziękuję. Moich ulubionych nie pokazałam, czekam aż Zibiasz wątek założy...i się pochwali co tam ma schowane przed światem jeszcze ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-26 21:38:39 przez mmstycha --- --- Ostatnio edytowane 2015-03-26 21:40:57 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
I obraz i kurteczka pierwsza klasa.
No nic, pozostaje tylko podglądać, ćwiczyć i uczyć się, uczyć się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() A to moje jedne z ostatnich ![]() Zaopatrzyłam się w olej, igły i nici do skóry i od razu inne szycie ![]() Może ktoś byłby chętny na te mięty? Bo to nie mój kolor i do niczego kompletnie mi nie pasuje, a miałam natchnienie to szyłam co popadło. Listonoszka z liściem już skończona, bo na zdjęciu jeszcze nie ma paska doczepionego. A i uszyłam parę ciuchów ale nie ma mnie kto opstrykać, to innym razem będę się chwalić. --- Ostatnio edytowane 2015-03-28 12:49:20 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajnie ci to wyszło!! Mięta tk też nie mój kolor, ale super wygląda w takim połączeniu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Iwi ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
29 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.