24 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki, mam nadzieję, że adresatce też się będzie podobał
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny króliczek, to różowe to nosek czy buźka? Moja córcia zawsze zaznacza "tylko buźka czerwoną niteczką" ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Buźka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zima pewnie jeszcze z nami pobędzie - więc ciepła tuniko-bluza z kapturem i - obowiązkowo - z kieszeniami
![]() Edit: literówka. --- Ostatnio edytowane 2016-01-12 11:31:57 przez FF --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kolejna fajna propozycja na zimę, a czy ona ma jakiś suwak, czy niedowidzę?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetnie wyglądasz w tych twoich uszytkach.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma, to dresówka, trochę się rozciąga i da się ją założyć bez zamka.
Gorzej, że z zachwytu nad grubością od razu usiadłam do szycia i nie dekatyzowałam. Oby mnie nie spotkała przykra niespodzianka po praniu ![]() Maria, dziękuję ![]() Zosik ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale cudna bluza! brawo, oby się nie skurczyła ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Fifi! Mam dla Ciebie propozycję niecodziennego sposobu dekatyzacji - załóż bluzę na siebie i normalnie się w niej wykąp. Jeśli się zbiegnie to po prostu jej nie zdejmiesz i jakoś przechodzisz do końca zimy, ale nie będziesz miała problemu z zakładaniem za ciasnej! ![]() ![]() Jest fajna i szkoda by tak było oddawać ją komuś mniejszemu... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
24 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.