83 strony: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bóg ci zapłać , dobra kobito!!
Torba bardzo stylowa.. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale chwalcie się tymi swoimi nerami, oki? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak tylko uszyję
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To i ja podziękowania wielkie składam ![]() ![]() ![]() ![]() Już w panikę wpadłam, bo na starym kompie nie chciało mi się otworzyć ![]() ![]() ![]() CO ZA TO??? Bo to kupa roboty porządnej! I jeszcze taką torbę zdążyłaś uszyć! Żyjesz tam jeszcze w środku??? Czy już całkiem jak robot??? ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Oj, Asia... A zapomniałaś o opcji "telefon do przyjaciela"?
W trzy minuty bym Ci podpowiedział co i jak... Przecież to mój chleb powszedni! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Eh, Zibiaszu, byłam tak zagotowana od tego próbowania po omacku, że aż z wrażenia Twój numer telefonu zapomniałam ![]() Mmstycha - tak, dziś juz się jak robot czuję, dlatego jutro wyjeżdzam do kociewskiego lasu i na komputer i maszynę nawet nie będę miała okazji patrzeć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To odpoczywaj i sił nabieraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 22:49:21 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Grunt to zdecydowanie
![]() zròb głęboki worek ( na 1,5 listonoszki) . U góry niech ma dziury zamiast rączki, w połowie uchwyty na długie ucho o regulowanej długości. Zbyt nowoczesne? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze Iwi czytasz mi w myślach czy co? Miałam właśnie szyć coś jak ta kopertówa, z oczkami i cienkim paskiem na guzy, ale chyba przy taj babci to odpada ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-30 23:08:08 przez mmstycha --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Droga Asieńko, pięknie Ci dziękuję ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.