83 strony: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Chodzi mi o Twoje opisy pod obrysem konikowej nerki. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aha, aaa, nie no dam se radę, postaram się oszczędzić nogi koniowi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zacząłem malować od grzywy i tak wyszło...
Ja od głowy zwykle zaczynam ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
LaGre się nie chwali, więc ja chwalę ją ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super!!!
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Super-czadowe te metki! Teraz to już full-profeska!
Asortyment Ci się wzbogaca! ![]() A ja mam dla Ciebie dwa kolejne obrazeczki. Jeszcze jutro zrobię smoka, bo sąsiadka się nie mogła zdecydować, którego by chciała... A przy okazji - uśmiała się, kiedy zobaczyła płótno z opisem "dla koleżanki", bo ona ma prawie 70 lat! ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
robić hafty dla Rojkowej to jest coś ![]() fajna nerka z kotem! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No! TU to się człowiek na pewno nie nudzi ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zbyszku, malunki ekstra! Ciekawa jestem też tego smoka dla koleżanki ![]() Nerka z kotem strasznie mi się podoba (kusi mnie, żeby se ją zabrać) i dobrze, że się wyjaśniło, że to kot, nie chomik ![]() No, na targi muzyczne mam już full zestaw, (dzięki super kreatywnym ludziom z forum krawieckiego!). Jeszcze tylko wyszyć to wszystko trzeba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyno, ale gonisz!! Super!
No i oklaski dla współtwórców!! |
83 strony: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.