83 strony: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta gnieciona jest świetna, no ulubiona moja, ale się tak rzadko zdarza, szkooooda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Normalne zboczenie zawodowe ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nera z ćwiekami super i żółto- szara torebka, taka ciut inna z tymi bocznymi kieszeniami( bo to też z BIG Bagów forma, tak?).
--- Ostatnio edytowane 2015-05-14 09:56:29 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niee, to nie big bag, to taka zwykła, na suwak.
A zboczona zawodowo jestem, zdecydowanie, bo nie wytrzymałam jednak ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niezła kolekcja! ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No właśnie - żeby nie było, że tylko sobie siedzę i seriale oglądam, a malowanie w lesie... ![]() Oto dwa następne. Światło trochę słabe, bo właśnie przeszła nad nami burza. ![]() Jutro pewnie skończę całe zamówienie, ale w związku z tym wyślę już raczej w poniedziałek. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie to wygląda, jest też znak firmy ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cuuuudne! Konika już wysłałam zainteresowanej, spodobał się. Zaraz muszę wysłać też te malunki kobitkom, pewnie padną ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
He he! Ciekawe, czy ją zadowoli? ![]() A z konikiem jeszcze trzeba będzie powojować; pewnie zauważyłaś, że troszkę mi całość uciekła w dół? No i teraz trzeba przesunąć obrysy także w dół w taki sposób, żeby napisy już weszły na zapasy szwów, bo inaczej będzie miał obcięte nogi... ![]() Ale wierzę w Ciebie, że uratujesz sytuację! ![]() ![]() Wielkie gratulacje z powodu własnej półki w sklepie! ![]() ![]() Oby dalej Ci tak szło! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale jakie napisy? nie wiem o co chodzi ![]() I dziękuję, nie spodziewałam się tylu gratulacji i w ogóle, trochę w szoku jestem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.