83 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A, to albo Ci chodzi o tą z fioletowym suwakiem (we floxy), albo o tą z zielonym (ze starej serwety) ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaa, jak na listopad dopiero to spoko ![]() ![]() Rojkowa, tyś tam powinna jechać z dwoma takimi wieszakami. Co Ty z pustym wieszakiem będziesz stała? Bo pewnie już na "dzień dobry" wszystkie Ci wyszarpią ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz co Trauta, obawiam się, że to słaby dzień, bo i wybory, i komunie...no ale zamierzam zapoznać sobie fajnych ludzi, o! wypić termos kawy i pogadać ze znajomymi, których ostatnio rzadko widuję, a zapowiedzieli się przyczłapać ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No to poszłam patrzeć na kolory suwaków
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale ja Cię rozumiem, bo serio, ta nera mi oczy relaksuje przez to zielone, a że północ dobija, to dlatego na Cię łypie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Asia, nie mow hop z tym zaśmiecaniem bo odbiegniemy od głownego wątku wieszakowego ![]() niteczka, a dobrze, dziekuje. jakby nie podgląd na usg, to mi sie wydaje, że w żadnej ciąży nie jestem ![]() ![]() ja wogóle to "dziwna" jestem. najwięcej "utyłam" w pierwszej... 0,8 kg ![]() ![]() kurcze Asia, ja też się gapię na te torby, ale mąż to by mnie z kolejną wywalił z domu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No, toście, Koleżanko, wicie, naprodukowała tych cacuszek!
Pewnie nie postoisz tam długo... ![]() ![]() A wyborami to Ty się wcale nie przejmuj, bo według mnie to właśnie bardzo dobrze - WSZYSCY MUSZĄ wyjść z domu! Choćby nawet lało! A jak już wyjdą... to może wpadną na wystawkę? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiaszu, oby tak było. Zresztą, jak pewnie zauważyłeś, zachowałam jedną nerę ptakową i ją zaczarowałam, żeby mi klientów przyciągała ![]() Lotka, ja uwielbiam się na torby gapić, i to nie tyle swoje, co innych ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
To weź ze sobą na targi kogoś do pilnowania kramiku i posnujesz się po terenie, żeby poszukać inspiracji. ![]() Czasem natknę się w necie na coś ciekawego, to mogę Ci podsyłać inspirujące fotki. ![]() Oto kilka na początek (środkowa fotka to propozycja zestawienia barwnego nerki i podszewki ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za inspiracje ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.