Wersja do druku

83 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »

Stara Gwardia
Ggoska, przyznaj się, która nera tak na Cię paczy? :D
hahaha, chyba ta najładniejsza :D, ale jak tu powiedzieć która?... taka w jasnej skórce z tkaniną wielokwiatową :D, piękna

A, to albo Ci chodzi o tą z fioletowym suwakiem (we floxy), albo o tą z zielonym (ze starej serwety) :D
Rojkowa, tyś tam powinna jechać z dwoma takimi wieszakami. Co Ty z pustym wieszakiem będziesz stała? Bo pewnie już na "dzień dobry" wszystkie Ci wyszarpią :zakupy:
Wiesz co Trauta, obawiam się, że to słaby dzień, bo i wybory, i komunie...no ale zamierzam zapoznać sobie fajnych ludzi, o! wypić termos kawy i pogadać ze znajomymi, których ostatnio rzadko widuję, a zapowiedzieli się przyczłapać :D same plusy, hehe :D
No to poszłam patrzeć na kolory suwaków ;) i widzę , że obie piękne ale ewidentnie łypie ta z zielonym. Nie pytaj dlaczego, bo nie wiem, przecież masz na fotce też te piękne ręcznie malowane i te wszystkie super torby a tu łypie na mnie ta ze starej serwety ;)
Stara Gwardia
No to poszłam patrzeć na kolory suwaków ;) i widzę , że obie piękne ale ewidentnie łypie ta z zielonym. Nie pytaj dlaczego, bo nie wiem, przecież masz na fotce też te piękne ręcznie malowane i te wszystkie super torby a tu łypie na mnie ta ze starej serwety ;)
ale ja Cię rozumiem, bo serio, ta nera mi oczy relaksuje przez to zielone, a że północ dobija, to dlatego na Cię łypie :p jak mi się sprzeda, to przysięgam, że se zielony plakat na ścianie wieszam. ta magia kolorów jednak działa :D

niteczka, a dobrze, dziekuje. jakby nie podgląd na usg, to mi sie wydaje, że w żadnej ciąży nie jestem ;-) zero jakichkolwiek objawów, ale to zawsze tak miałam :-D

ja wogóle to "dziwna" jestem. najwięcej "utyłam" w pierwszej... 0,8 kg :) w drugiej ok 1kg mi ubyło na koniec. teraz stoje w miejscu jeszcze :-D

kurcze Asia, ja też się gapię na te torby, ale mąż to by mnie z kolejną wywalił z domu :-) czekam na szafę zabudowaną i do tej pory ciężko z miejscem :)
Pewnie nie postoisz tam długo...:) Chyba, że na pogaduchy...:)
A wyborami to Ty się wcale nie przejmuj, bo według mnie to właśnie bardzo dobrze - WSZYSCY MUSZĄ wyjść z domu! Choćby nawet lało!
A jak już wyjdą... to może wpadną na wystawkę?:mysli:
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Zibiaszu, oby tak było. Zresztą, jak pewnie zauważyłeś, zachowałam jedną nerę ptakową i ją zaczarowałam, żeby mi klientów przyciągała :D
Lotka, ja uwielbiam się na torby gapić, i to nie tyle swoje, co innych :) Ludzie tworzą tak piękne rzeczy, że czasami oczopląsu dostaję :D Mam tyle swoich idolek, że czasem głupieję :D
Czasem natknę się w necie na coś ciekawego, to mogę Ci podsyłać inspirujące fotki.:)

Oto kilka na początek (środkowa fotka to propozycja zestawienia barwnego nerki i podszewki:). :)
https://www.facebook.com/Zibiasz

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Dzięki za inspiracje :) targi były bardzo fajne, a nera z malunkiem (razem z dwiema innymi) sprzedała się, jeszcze zanim otworzyli drzwi dla odwiedzających :D

83 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.