83 strony: « < 47 48 49 50 51 52 53 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
oooo tak, mógłby w końcy opustoszeć mi ten wieszak, nie obraziłabym się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna kolekcja ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-08 20:15:34 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dzieki ![]() zawiesze nawet na szyi, byle ja wziąć ze sobą ![]() u mnie to wlasnie trzecie bedzie... ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Imponująca kolekcja, szczególnie jedna nerka łypie na mnie okiem
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aśka, nie masz za co dziękować, przecież nie skłamałam, jeno prawdę najprawdziwszą podałam 😊
Lotka, gratulejszyns 😊 Jednak współczuję w takich upałach z brzuszkiem chodzić. Ja to przerabiałam rok temu, w sumie do drugiej połowy czerwca, ale już i tak było gorąco jak w Afryce. A Ty na kiedy masz termin, i co najważniejsze- chłopczyk czy dziewczynka? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
jeszcze nie wiem co tam w środku, 4. miesiąc dopiero ![]() ![]() poprzednio miałam na wrzesień.... to w lecie był już hardcore ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lotka, ja swojego drugiego w listopadzie rodziłam i lato jakoś lekko zleciało, ale fakt, że z nim to tylko 12 kilo przybyło. Gorzej było z pierwszym, gdzie do 30 na plusie prawie dobiłam ![]() ![]() Ggoska, przyznaj się, która nera tak na Cię paczy? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lotka napisała: no ale nie zasmiecam więcej rojkowego wątku ![]() ale ja lubię jak się mój wątek "zaśmieca" ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-08 23:07:17 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to się nie krępuję i pytam Lotke o samopoczucie? Bo mnie mdliło prawie do końca każdej ciąży. Mam nadzieję, że tak nie masz. I najbardziej cierpiałam, że nie mogę zjeść pełnego obiadu, zjadałam małe porcje a czesto, bo mi sie nie mieściło, jeden plus że tyłam tylko 7 kilo. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
hahaha, chyba ta najładniejsza
![]() ![]() |
83 strony: « < 47 48 49 50 51 52 53 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.