83 strony: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Iwi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudne, masz fantazję ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ojoj, poprzeczka coraz wyżej podniesiona ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne są!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łoooo ![]() ![]() ![]() ![]() A mi wyssało cała energię po tej pierwszej ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-06 17:28:52 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Asiu, nereczka dzis doszła, dziękuje pieknie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, dzięki za komplementa ![]() Mmstycha, sama tego bym w życiu nie poplotła ![]() ![]() Lotka, mam nadzieję, że się podoba i będzie dzielnie służyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Szsz Ty w życiu!
Dopiero zauważyłem te plecionki... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki Zbyszku ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-07 09:40:36 przez Asia --- ________________________________________________________
|
83 strony: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.