83 strony: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
aaaaa, ja nie wytrzymie, muszę się pochwalić!!! pewien sklep stacjonarny, który sprzedaje rzeczy niezależnych polskich projektantów, chce sprzedawać moje torby i nery! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I co??? I co??? A widzisz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE !!! ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-07 11:04:57 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
He, wiedziałam!!! Widzisz, a nie mówiłam!!! My to powinniśmy wróżkoma zostać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asia wspaniale! Tylko zachowaj swój styl, byle nie na ilość. Niech Cię nie kusi ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki!!! Jak sobie pomyślę, że moje wytwory będą sobie u kogoś miały własną półkę, rojkową, to aż się szczypać muszę ![]() ![]() Na masówkę NIGDY nie pójdę, przysięgam to i sobie i Wam. Zresztą się nie nadaję na szycie chociażby kilku takich samych sztuk ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O tak, czekam na fotkę ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Asiu, jak się cieszę! Zasłużyłaś sobie. Tylko w piórka nie obrośnij!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Iwi- nie ma stracha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poczarujemy- co by się Rojkusi wiodło i żeby o kumplach nie zapomniała ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-05-07 21:12:18 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehe, nie planuję piórków, dobrze mi tu, przyziemnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
83 strony: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.