Świeżynek
![]() |
|
Zibiasz, nie wiem jak u dziewczyn, ale u mnie problem nie leży w samym tłumaczeniu (z tym jakoś dałam radę, dzięki filmikom na yt), ale utknęłam w momencie, gdy wykrój w odpowiednim rozmiarze z programu mam przenieść na stronę RedCafe, żeby móc ją wydrukować. Możliwe, że u mnie to jakiś problem techniczny (gdzieś trzeba było skonfigurować program ze stroną czy coś...) no i mi nie działa. A tak się napaliłam na jedne gatki... Może vespertine uda się trochę czasu na instrukcję wygospodarować to ogarnę. Póki co powracam do programu, wkurzam się, rzucam w kąt i znowu powracam z jakiś czas
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziewczyny, powiem, że udało mi się ogarnąć program. Jest fantastyczny, wszystko można dopasować do swoich wymiarów, tylko je wpisując, a program sam robi korektę. Co prawda za diabła nie wiem w co klikam, nauczyłam się tego na pamięć
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
ja z RedCafe korzystam dosc dlugo, z darmowej wersji, choc sam program jest darmowy to ostatnio wprowadzili drukowanie wykrojow za oplata,przeliczajac na euro to niezbyt drogo wychodzi,wiec korzystam dalej oplacajac drukowanie .burdy sciagam za darmo z tego linka
https://vk.com/wall-52449768?offset=0 a ten link juz jest bezposrednio do biblioteki gdzie ca darmo mozna sciagnac burdy. ta biblioteczka jest stale aktualizowana, pojawiaja sie nastepne numery do sciagniecia https://vk.com/wall-52449768?offset=0&w=page-52449768_47200602 |
|
Świeżynek
![]() |
|
miska
jesli masz wybrany i gotowy model do drukowania to robisz tak kliknij w programie na samej gorze pierwszy przycisk. otworzy sie okienko w okienku na trzeci przycisk od gory otwiera sie nowe okienko tam wpisujesz sobie nazwe lub numer wykrju i klikasz na przycisk ponizej. w ten spsob dodalas wykroj do swojej listy . pozniej mozesz dalej ten wykroj ulepszac albo drukowac jesli chcesz juz wydrukowac klikasz na przycisk drukarki ale ta opcja jest juz platna |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich.
Zarejestrowałam się na stronie, by móc zadać Wam pytanie ![]() W jaki sposób można zapłacić za aktywację konta na redcafe? Próbowałam podać dane mojej karty płatniczej (mastercard) ale mi odrzuca transakcję. Nie mam pomysłu, jak to obejść.. Proszę o pomoc. |
|
Świeżynek
![]() |
|
ja z tym placeniem za drukowanie wykrojow tez mialam problem i samej zaplacic mi sie nie udalo. wiec wyslalam do nich maila z prosba o podanie mi instrukcji - jak mam zaplacic. wiec za prawie 5 euro otrzymasz 15 razow do drukowania. platnosc przez pay- pal.
podasz im swoj adres pay-pal a oni wysla do ciebie do zaplaty. ty tylko zaakceptujesz .to wszystko. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za instrukcję
![]() W sumie dokładnie to zrobiłam, ale mocno nakombinowałam się wcześniej, bo chciałam dodać do konta tylko 40rubli (3 te ich coiny) - byle na aktywację starczyło. A to tak nie działa ![]() ![]() To jak już sobie ponarzekałam to mam pytania do samego działania programu ![]() ![]() ![]() Wydrukowałam sobie mój pierwszy wykrój (bluzka 103 z Burdy 7/2013). Przy ładowaniu wykroju podałam swoje rzeczywiste wymiary, a że mam figurę w kształcie jabłka to bardzo dziwnie przeskalowało mi wykrój w talii. Nie zorientowałam się dopóki przy wstępnej przymiarce okazało się, że w talii robi się namiot. I teraz w sumie dwa pytania: - w jaki sposób można uniknąć takiej sytuacji? Bo o ile przy prostej bluzce widać, że coś dziwnie się przeskalowało to w przypadku bardziej skomplikowanych wykrojów może być ciężko - gdybym chciała w programie zmodyfikować wykrój - jedną część wykroju (np. bok przodu bluzki) to w jaki sposób dopasować drugą część do pierwszej (ang. true a pattern) Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
Świeżynek
![]() |
|
no wlasnie. ja sobie tez tak wykalulowalam ze zaplace tylko za te trzy wydruki.mi sie nie udalo, abonamentu tez nie znalazlam dla tego pisalam do nich. w odpowiedzi bylo ze najnizsza kwota jest te 5e za 15 wydrukow. bez abonamentu.ale moze otrzymalam od nich taka odpowiedz poniewaz nie akceptuja kart z Holandii.
rosyjski jezyk znam bardzo slabo wiec w red cafe drukuje wykroje a poprawki robie przymiezajac na manekinie.wiec nie mam problemow ze skalowaniem |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.