Świeżynek
![]() |
|
Matrioszka, nie śledzę blogów z braku czasu, korzystam tylko z forów gdzie Rosjanki wymieniają się plikami z wykrojami.
Oto adres platformy: http://redcafestore.com. Niestety program też jest po rosyjsku, jednak jestem w trakcie przygotowywania przewodnika dla tych, którzy nie znają tego języka. Niedługo go skończę i opublikuję w tym wątku. Pozdrowienia!!! |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetna sprawa. Właśnie pobrałam program i zarejestrowałam się na tej platformie. Tylko program jest faktycznie w całości po rosyjsku, a ja nie znam żadnego wyrazu w tym języku, no może oprócz spasiba, ale nie wiem jak to napisać cyrylicą... ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yapoku i inni którzy już działają z tym programem- proszę napiszcie jak Wam to działa i w ogóle, bo też mnie korci ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-24 18:18:00 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja na razie, tak jak pisałam, ściągnęłam program i zarejestrowałam się na stronie, i tak w wielkich bólach. W internecie można jeszcze przetłumaczyć stronę, z programu nie mam nawet jak skopiować poszczególnych słów, żeby przetłumaczyć. Więc, niczym ślepiec, czekam na przewodnika, dla którego język rosyjski nie stanowi takiej tajemnicy...mmstycha, czy Ty znasz go trochę? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mniej niż trochę. ![]() ![]() ![]() Poczekam na tą instrukcję vespertine. ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No to już się zrobiła przynajmniej dwuosobowa kolejka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja poczekam najpierw instrukcję a potem się zarejestruję. Kto wie, może w Panamie nauczę się rosyjskiego...a nóż-widelec przyda się po powrocie na Stary Kontynent (kiedyś tam)
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja ściągnęłam, zarejestrowałam się online, ale nie mogę się do tego ściągniętego zalogować. Wyświetla się jakiś komunikat, niestety nie w cyrylicy, bo komputer ma problemy z jej wyświetlaniem chyba, tylko jakieś bezsensowne znaczki, i nie wiem, o co chodzi... Na stronie też nie mogę znaleźć nigdzie bazy wykrojów mimo, że rosyjski znam bardzo dobrze. Widzę tylko instrukcje, jak rysować swoje wykroje. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Trzeba potwierdzić założenie konto (na e-mail wysłali Ci link do kliknięcia). Poza tym na stronie trzeba się zalogować - stworzyć użytkownika i hasło. Później wpisujesz nazwę użytkownika i hasło w tym ekranie, który się wyświetlił (mi się wyświetlił ekran logowania przed otwarciem programu). --- Ostatnio edytowane 2015-02-25 10:06:11 przez yapok --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko to zrobiłam ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.