33 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne helen ![]() Czyli coś tam szyjesz jednak . Rozkręcasz się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najbardziej w oko wpadł mi słonik ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Urocze zabawki, wiem ze dzieci będą zachwycone ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Słonik jest przesłodki ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne zabawki
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Właśnie, tytuł wątku nieadekwatny. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, koniecznie proszę zmienić tytuł wątku bo jak nie to sama to zrobię ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje za mile slowa ![]() A co do tytulu watku, to ja sie strasznie niezdarnie czuje podczas szycia, a to, co wychodzi mi spod igly, zawsze jest jakies koslawe i niedorobione... Dlatego tytul watku zmienie, jak przyjdzie na to czas ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To prawda tytuł wątku trzeba by zmienić, a zabaweczki suuuper!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W zwiazku z tym, ze corcia nie chce spac pod przykryciem, a w klasycznym spiworku nie moze swobodne wiercic sie po lozku, postanowilam uszyc jej spiworek z nogawkami - na stopy uzylam wykroju pizamki. Spiworek sprawdzil sie swietnie ![]() ________________________________________________________
|
33 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.