14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Wyjdzie w praniu ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Obstawiam, że się zbiegnie... ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie Tobie jednemu coś nie wyszło - ja też miałem ambitne plany na wakacje, niestety praca je zweryfikowała i to bardzo boleśnie. Dokładnie tak, że ja pracuję, a żona z dzieciakami nad morzem.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja od marca remontuję mieszkanie do którego się będziemy przeprowadzać i chyba własnie na tym minie mi tegoroczny urlop. Plus szybki samotny wypad do rodziców na wschód (tylko 430 km w jedną stronę, cóż to dla mnie). Dwa lata temu udało mi się pierwszy raz pojechać za granicę - z narzeczonym zrobiliśmy sobie mały turnusik po Stołowych Górach, Pradze, Budapeszcie i Zakopcu. To było coś... Ale od zawsze marzy mi się morze, rajskie plaże... Może za rok się uda. ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja jadę za tydz nad morze. Już nie mogę się doczekać
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Donino, zazdroszczę.
Ja już po urlopie, ale jakbym wiedziała, co mnie czeka po powrocie, to uciekłabym na materacu do Szwecji.... Polecam Ustronie Morskie i agroturystykę "U Heni". Cóż, pozostają zdjęcia i wspomnienie żaru tropików nad Bałtykiem .. ![]() Bo, co nas nie zabije, to nas wzmocni....podobno.... Udanego urlopu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ładne zdjęcia
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fakt bardzo ładne zdjęcia.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cudowne, bardzo lubię coś takiego
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam polskie morze ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.