154 strony: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
U nas w PL też to wydanie Burdy będzie dostępne?
Boziu drogi kupię dla samych zdjęć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no właśnie nie wiadomo ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Administrator
![]() |
|
To mi też załatw ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też byłabym chętna. Z przesyłką nie byłoby problemu bo jestem z Poznania. Jeżeli Ci się uda przyjść to zobaczymy się na warsztatach w listopadzie.
![]() |
|
Świeżynek
|
|
Będzie w Polsce
![]() A Marchewkowa pisze, że 5 listopada ma być ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-10-21 22:48:21 przez sznurek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
właśnie miałam to napisać ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekam z niecierpliwością
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Już zacieram ręce ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja nawet juz do kalendarza wpisałam, żeby przypadkiem nie zapomniec kupić ![]() ________________________________________________________
154 strony: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.