154 strony: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »
Administrator
![]() |
|
Hmm jedne spodnie mi się podobają i jedna sukienka - reszta słabiutka. Hmm chyba nie kupię choć przebrania jak zwykle bardzo fajne i pomysłowe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kupiłam nową Burdę i szczerze mówiąc na kolana mnie nie powaliła, lecz Susanna w swojej sukience już tak
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Heheh no mnie też nowe Burda nie powaliła na kolana, podobają mi się pocięte spodnie i jedna dopasowana kurtka.
No ale kupiłam z wiadomych względów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Burda 2/2015 http://www.p-an-da.com/2014/12/burda-022015.html ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję Matrioszko!ciekawa byłam na ten gajerek do Komunii,teraz już wszystko wiem.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Matrioszka dziękuję
![]() Numer wydaje się być trochę ciekawszy niż styczniowy. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam akurat zupełnie inne wrażenie ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Administrator
![]() |
|
Szału nie ma, jak dla mnie to styczniowa lepsza.
A tę sukienkę kojarzę z kilku poprzednich wydań -> KLIK ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja w tej na luty znalazłam kilka fajnych bluzek i chyba jedną czy dwie sukienki. W styczniowej dla takiego żółtodzioba ciężko było coś znaleźć.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja ostatnio wpadłam na mode marfy i sobie sprezentowałam na gwiazdkę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
154 strony: « < 133 134 135 136 137 138 139 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.