34 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ja nie neguję ![]() Tylko zastanawiałam się, czy to sprzęt "regenerowany", czy fabrycznie nowy. Nie posądzam Cię o nieuczciwość. To jestem zainteresowana. Oczywiście pod warunkiem, że evcia1 go nie weźmie. W końcu była pierwsza ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Impressivo jak jesteś chętna-to bierz. Ja się jeszcze zastanawiam nad używanym. Jeżeli się zdecyduje, to i tak muszę dozbierać do nowego, a Pavel pisał, że nowa dostawa może się niewiele różnić cenowo.
A co myślicie o overloku Huscylock 90? Może ktoś zna ten model? I jeszcze jedno pytanie: czy do overlocków są uniwersalne stopki, czy do każdej firmy są inne? Pytam, ponieważ zastanawiam się czy do np. huskylock jest szansa dostać stopki. Ale mące ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-13 08:57:49 przez evcia1 --- --- Ostatnio edytowane 2013-06-13 10:09:26 przez evcia1 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie ja też się już od jakiegoś czasu zastanawiam nad używanym, ale im dłużej myślę, tym bardziej pragnę nowego ![]() Używany overlock to ruletka. Szczególnie dla kogoś takiego jak ja, kto nigdy nie miał z nim do czynienia i nie umie go nawet przetestować (w ten sam sposób zakupiłam pierwszy motocykl i potem żałowałam...). Niektóre overlocki nie mają instrukcji (właściwie większość), przy innych mogą być kłopoty z serwisem. Na szczęście nie muszę dozbierać. Pavel, napisz, proszę na priv w jakis sposób mogę sfinalizować transakcję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ipressivo cieszę się, że będziesz miała nowy sprzęt i troszeczkę zazdroszczę.
A co myślicie o tej maszynie (już wcześniej go podawałam) http://tablica.pl/oferta/maszyna-overlock-merrylock-650-ds-ID24FS7.html Jak Panu podałam swoja ofertę (200zł) to nagle instrukcja się odnalazła i chce za niego 300zł? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No własnie...tylko że Pavel się nie odzywa, a ja taka niecierpliwa jestem ![]() ![]() Kurcze, no nie ufam tym ogłoszeniom (ogłoszeniodawcom) z tablicy. Też ogladałam ten overlock, ale nawet nie dzwoniłam. Jakoś nie mogę się przełamać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Impressivo tu masz nr telefonu do Pavla:
http://ekrawiectwo.net/board/thread/19645/jaki-overlok-kupic/?page=16 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki wielkie ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a ile lat ma ta machina?
na Twoim miejscu bym dozbierala i nowke na gwarancji kupila ta niecaly tysiak kosztuje ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maszyna ma 5lat. Ponoć szyła na niej nieżyjąca mama sprzedającego.
Ja wiem, że lepiej dozbierać-ale u mnie jest to trudne, szczególnie przy dwójce małych dzieci. Zawsze coś się znajdzie "pilniejszego". |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
evcia ja sie pytalam o tego merrylocka-on ma 8 lat !!! ________________________________________________________
|
34 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.