Wersja do druku

34 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »

Stara Gwardia
evcia ja sie pytalam o tego merrylocka-on ma 8 lat !!!
Masz na myśli tego: http://tablica.pl/oferta/maszyna-overlock-merrylock-650-ds-ID24FS7.html ?
Pisałaś bądź dzwoniłaś?
Pogromca spamerów
no
pisalam
Stara Gwardia
no
pisalam
A mi napisał, że maszyna kupiona w 2008r :zly:

"mateusz.dolniak Ogłoszenia tego użytkownika
Kupiona była w 2008r. A z zdjęciami ściegów to jest niemożliwe ponieważ szyła na niej moja zmarła mama a ja nie mam pojęcia o szyciu na tej maszynie ale mogę pani zagwarantować że jest w 100% sprawna."

Chyba z niej zrezygnuje... Już sama nie wiem co mam myśleć i robić :-S. Wkurza mnie jak ludzie tak oszukują :(

Impressivo załatwiłaś już coś z Pavlem? Pochwal się :).

--- Ostatnio edytowane 2013-06-14 17:59:55 przez evcia1 ---
Krawiec-Filozof
no
pisalam

Kupiona była w 2008r. A z zdjęciami ściegów to jest niemożliwe ponieważ szyła na niej moja zmarła mama a ja nie mam pojęcia o szyciu na tej maszynie ale mogę pani zagwarantować że jest w 100% sprawna."

Chyba z niej zrezygnuje... Już sama nie wiem co mam myśleć i robić :-S. Wkurza mnie jak ludzie tak oszukują :(

Pewnie, że zrezygnuj! Jedyne, co pacjent wie o tej maszynie, to tylko to, że chce ją sprzedać. A możliwe też, że coś ukrywa...
Zobaczysz, że za parę dni znajdziesz inny, fajniejszy, z gwarancją i w ogóle:)
Cierpliwy korzysta podwójnie! :)

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
no
pisalam

Pewnie, że zrezygnuj! Jedyne, co pacjent wie o tej maszynie, to tylko to, że chce ją sprzedać. A możliwe też, że coś ukrywa...
Zobaczysz, że za parę dni znajdziesz inny, fajniejszy, z gwarancją i w ogóle:)
Cierpliwy korzysta podwójnie! :)

Zbych
Dzięki Zbyszku. Tak zrobię. Ale mnie facet wkurzył. Ja tylko taka niecierpliwa jestem-i chcę już mieć :D Jak to kobita :)
Stara Gwardia
Ipressivo cieszę się, że będziesz miała nowy sprzęt i troszeczkę zazdroszczę.

A co myślicie o tej maszynie (już wcześniej go podawałam) http://tablica.pl/oferta/maszyna-overlock-merrylock-650-ds-ID24FS7.html Jak Panu podałam swoja ofertę (200zł) to nagle instrukcja się odnalazła i chce za niego 300zł?
No własnie...tylko że Pavel się nie odzywa, a ja taka niecierpliwa jestem :bezradny: Juz bym chciała go mieć :)

Kurcze, no nie ufam tym ogłoszeniom (ogłoszeniodawcom) z tablicy. Też ogladałam ten overlock, ale nawet nie dzwoniłam. Jakoś nie mogę się przełamać.
Heh jestem jestem, drogie panie dla wszystkich starczy maszyn bede miał ich wiecej jak tylko przyjdzie dostawa chwilowo jest brak u dystrybutora modelu 848ds to juz trwa miesiac a ja nie mam zadego bo sie wysprzedałem. Macie telefon do mnie mozna dzwonic pisac sms z zapytaniem, jak tylko sie pojawia wszystkich zainteresowanych poinformuje

--- Ostatnio edytowane 2013-06-14 22:06:51 przez pavel ---
Stara Gwardia
Ok. To juz wszystko wiemy. Czekam na informacje w takim razie. Nie wiem czy wytrzymam, bo jak Malzonek raz wyrazil zgode na nowy zakup, to trzeba szybko dzialac zanim zmieni zdanie :-D
Zakupiłam ostatnio używany overlock signer 14U 185B jak sądzę nie jest już pierwszej młodości ale wygląda dosyć dobrze. Jest pięcio nitkowy ale za nic nie wiem jak zrobić nim ścieg drabinkowy bo w instrukcji go nie ma.
Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję. Tak wygląda

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Pogromca spamerów
no jak w instrukcji go nie ma to nie ma
Świeżynek
No szkoda , myślałam że pięcio nitkowe mają łańcuszkowe i drabinkowe bo ten pierwszy jest :yyyy:

34 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.