34 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz na myśli tego: http://tablica.pl/oferta/maszyna-overlock-merrylock-650-ds-ID24FS7.html ?
Pisałaś bądź dzwoniłaś? |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no
pisalam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi napisał, że maszyna kupiona w 2008r
![]() "mateusz.dolniak Ogłoszenia tego użytkownika Kupiona była w 2008r. A z zdjęciami ściegów to jest niemożliwe ponieważ szyła na niej moja zmarła mama a ja nie mam pojęcia o szyciu na tej maszynie ale mogę pani zagwarantować że jest w 100% sprawna." Chyba z niej zrezygnuje... Już sama nie wiem co mam myśleć i robić ![]() ![]() Impressivo załatwiłaś już coś z Pavlem? Pochwal się ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-14 17:59:55 przez evcia1 --- |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Pewnie, że zrezygnuj! Jedyne, co pacjent wie o tej maszynie, to tylko to, że chce ją sprzedać. A możliwe też, że coś ukrywa...
Zobaczysz, że za parę dni znajdziesz inny, fajniejszy, z gwarancją i w ogóle ![]() Cierpliwy korzysta podwójnie! ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Zbyszku. Tak zrobię. Ale mnie facet wkurzył. Ja tylko taka niecierpliwa jestem-i chcę już mieć
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Heh jestem jestem, drogie panie dla wszystkich starczy maszyn bede miał ich wiecej jak tylko przyjdzie dostawa chwilowo jest brak u dystrybutora modelu 848ds to juz trwa miesiac a ja nie mam zadego bo sie wysprzedałem. Macie telefon do mnie mozna dzwonic pisac sms z zapytaniem, jak tylko sie pojawia wszystkich zainteresowanych poinformuje
--- Ostatnio edytowane 2013-06-14 22:06:51 przez pavel --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ok. To juz wszystko wiemy. Czekam na informacje w takim razie. Nie wiem czy wytrzymam, bo jak Malzonek raz wyrazil zgode na nowy zakup, to trzeba szybko dzialac zanim zmieni zdanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jestem tu nowa więc WITAM wszystkich.
Zakupiłam ostatnio używany overlock signer 14U 185B jak sądzę nie jest już pierwszej młodości ale wygląda dosyć dobrze. Jest pięcio nitkowy ale za nic nie wiem jak zrobić nim ścieg drabinkowy bo w instrukcji go nie ma. Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję. Tak wygląda |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no jak w instrukcji go nie ma to nie ma ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No szkoda , myślałam że pięcio nitkowe mają łańcuszkowe i drabinkowe bo ten pierwszy jest
![]() |
34 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.