Stara Gwardia
|
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Delegacja szwaczek i krawcowych, no faktycznie trzeba się wykazać. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najbardziej podobają mi się te kwiaty zrobione z resztek firan,ja też uwielbiam robić kwiaty z materiału. Sukienka biało-czarna, piękna, a córcia- urocza.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
male sprostowanie sukienka nie jest bialo-czarna
dol sukienki -jest w kolorze bardzo ciemnej butelkowej zieleni ale trzeba sie naprawde dobrze przyjzec bo juz z odleglosci 3 metrow wyglada ten kolor jak czarny |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem! I pomysłów, i wykonania! Bombowe!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Te róże z firan wygladąją przecudnie!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łoooo matko jaki swietny watek się zapowiada! ![]() Odjazdowe masz pomysły,świetnie zdjęcia,rewelacyjne uszytki. No bomba jednym słowem. ![]() Sukieneczka komunijna przecudna i te trampki och... chciałabym miec tak kreatywna mamę ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziekuje
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jeszcze Was zaskocze 'czyms innym'
wlasnie nad tym pracuje jak skoncze zamieszcze zdjecia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To zanim beda nast. zdjecia, ja biegne skomentowac te, ktore sa. Sukienki na dziewczynki przecudne i te kolorowe i ta komunijna - trampki super pomysl dla dzieciaka!
Twoja sukienka na wesele tez. ALe te roze z resztek firan zauroczyly mnie tak, ze az kilka razy klikalam na zdjecie! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.