Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam wszystkich
na ekrawiectwo trafilam nie tak dawno i bardzo mi sie tu podoba ogladajac Wasze prace postanowilam pokazac cos swojego bardzo lubie szyc dla dziewczynek-wlasciwie robilam to zawodowo ponad 10 lat a teraz siedze w tematyce slubnej i wieczorowej na poczatek pokaze Wam sukienki szyte dla moich corek a mam ich 3 |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
i druga sukieneczka
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj "Nocny Marku". W dzieciństwie duszę bym oddała za takie sukieneczki. Pracowite są straszliwie, a drugie zdjęcie na tle fantastyczne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Strasznie urocza ta pierwsza sukieneczka! I dodatki - wszystko idealnie dobrane ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jejku mała księżniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
zrobilam wlasnie zdjecia sukienki jaka sobie uszylam na wesele kuzyna
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
a ten ubior szylam corce na jej pierwsza komunie
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
komunia ciag dalszy
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
niestety corcia nastawila sie na sukienke jak z bajki ale na tle ogolu chyba by to nie za bardzo wygladalo
za bardzo by sie wyrozniala wiec musialam troche skromniej ja ubrac zobaczcie tak tutaj dzieci ida do komuni |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ha.. O połączenie białych trampek i romantycznej sukienki, odjechane, ale bardzo mi się podoba. I podoba mi się to, że dzieci są poubierane normalnie. U nas są alby, jednakowe dla chłopców i dziewczynek (różnią się tylko wstążeczką). Dla mnie to też wygoda, bo jedną albą obskoczę cała trójkę ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-25 10:49:18 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.