Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Beatko świetne prace!!!Twój wątek będzie dla nie jednym z ulubionych, uwielbiam szycie dla dzieci!!!Twoja córeczka jest rozkoszna!!!Sukienka komunijna odjazdowa a już z długimi trampkami......sesja zdjęciowa też jest bardzo udana!!!Bardzo ale to bardzo wszystko co szyjesz mi się podoba!
|
|
Administrator
![]() |
|
Zastanawiałam się dlaczego dzieci nie mają alb albo chociaż typowych sukienek komunijnych a tu patrzę, że mieszkasz w Belgii ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
super ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-25 12:46:53 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
rewelacja, podoba mi sie polaczenie trampek z sukienka komunijna...i to jeszcze jaka
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietnie szyjesz! mi rowniez podoba sie polaczenie wysokich trampek z sukienka komunijna (z reszta sliczna), to byl pomysl Twoj czy corci? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
milo mi ze Wam sie podobaja moje sukienki
a co do komunijnej w polaczeniu z trampkami -to pewnie w Polsce bym sie nie odwazyla na takie zestawienie mysle ze byly by komentaze tego typu; 'ta to juz nie ma w co dziecko ubrac,to juz nie stac ja na buciki tylko dziecko w trampkach do kosciola poslala' a tutaj gdzie mieszkam nikogo nic nie dziwi,jest to na porzadku dziennym mozna realizowac swoje pomysly |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
calkowicie moj pomysl
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
zobaczcie co mozna zrobic ze scinkow firan
fajna zabawa i scinki(smieci) wykozystane bardzo lubie takie reczne robotki |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
zobaczcie te zdjecia
niestety nie bralam udzialu w ich szyciu ale zobaczcie jak tu trzeba sie wykazac ciagle brakuje mi czasu moze za rok zglosze sie do udzialu w szyciu stroi na karnawal na zalaczonych zdjeciach idzie delegacja krawcowych,szwaczek --- Ostatnio edytowane 2011-10-25 14:33:32 przez zapobeata --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyłączam się do poprzedniczek sukienusie są prześliczne. Poza tym szyjąc dla dzieci można puścić wodze nieograniczonej fantazji, co widać że sprawia ci ogromną przyjemność. A sukienka biało-czarna hmmm to jest klasyka superrrr!!! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.